Verzorging

 | 

Verzorging inwendig

 | 

Zuivere thijm honing


ZuivereThijm honing van de imker (inwendig en uitwendig) 150 ml

ZuivereThijm honing van de imker (inwendig en uitwendig)    150 ml
Om te mengen goed voor ruim 20 pakkingen/maskers inclusief luxe weckpotje

Koud geslingerde Thijm honing ongeraffineerd niet uit de supermarkt en niet industrieel verhit. Zuivere natuurlijke honing, rechtstreeks van de imker, zonder  toevoegingen, met behoud van alle waardevolle stoffen voor inwendig maar ook uitwendig gebruik (in een mooie navul- en afsluitbare glazen pot). Behoort tot de vrij 'pittige' honingen en is de enige honing die veel vitamine C bevat. Te gebruiken in maskers, pakkingen en voor massages.


Bewaar de honing op plekken met een temperatuur tussen de 17 en 21 graden, zo blijft het vloeibaar. Om versuikerde honing weer vloeibaar te maken: plaats de glazen pot in een pannetje met water (let op blijf onder de 40 graden). De honing mag nooit verhit worden in een magnetron of boven de 40 graden, hierdoor gaan de enzymen kapot. Bewaar of verwarm de honing ook nooit in plastic op.


Inwendig: heerlijk voor in de thee en maakt hardnekkige en vastzittende slijm los. Werkt meteen bij een zere keel, los 1 theelepel Himalaya zout op in water en gorgel een aantal keren, gorgel na met alleen water. Drink hierna een glas thee met 1 theelepel thijm honing. Keelpijn na een keer nog niet weg...herhaal dit in de avond nog een keer.


Thijm honing bevat: diverse suikers, mineralen, sporen elementen, bacterie remmende stoffen, waardevolle enzymen en enkele organische zuren.


Euro 8.95Aantal