LEEG VERKOOP ! ALLES IN ÉÉN KOOP !

 | 

Witte Salie


Alles in één koop! 280 gram voor € 25,00 (u betaald € 0,89 voor 10 gram salie) inclusief € 6,95 verzendkosten | winkelwaarde € 33,35. 

Witte Salie staat bekend als de sterkste reiniger voor aura en ruimtes en verwijdert alle negatieve energieën en geurtjes tijdens een hotstone massage. Ideaal om de ruimte na het geven van een massage te ontdoen van de aanwezige negatieve energieën. Verwijdert ook de aanwezige zweet, kook, bak en andere nare luchtjes.

De typische geur van witte salie werd en wordt nog steeds door de indianen gebruikt bij zuiveringsrituelen en heling. Ook in de Westerse landen behoort het nu tot de krachtigste reiniger. Salie versterkt de afweer tegen ongunstige invloeden, het zuivert alle negatieve energieën en wordt veel gebruikt voor meditatie, gebed en het zuiveren van de aura.


Voor het reinigen en opladen van massage stenen en edelstenen is de Salie ook uitermate geschikt. Haal de massage steen of edelsteen één of twee keer door de rook.
Buiten het verwijderen van negatieve energieën verwijdert Salie ook alle spanningen in huis nadat er een ruzie heeft plaats gevonden.

De rook zuivert mensen, ruimtes en objecten. Het reinigt en beschermt het fysieke en spirituele lichaam en weert negatieve energie. Tijdens het zuiveren met Salie dient er altijd een raampje open te staan, voor het afvoeren van de negatieve energie. Gebruik niet teveel, 2 blaadjes zijn voldoende voor een grote ruimte.


Iedere dag nemen we veel energieën met ons mee die niet bij ons horen: in de trein, bus, vliegtuig, sportschool, school, festivals, winkels en werk. Door middel van smudgen kun je jezelf thuis zuiveren van deze vreemde energieën. Het reinigt en beschermt het fysieke en spirituele lichaam en weert negatieve energie. 


De Indianen maken gebruik van de vier elementen:


Aarde =  plant 

Vuur   =  aansteken 

Water =  Abalone (schelp) 

Lucht  =  rook

Salie wordt gebrand in abalone schelp om de vier elementen compleet te maken. Er zitten natuurlijke inkepingen in die voor een uitstekende luchttoevoer zorgen. Resten Salie kunnen op een kooltje worden opgebrand.De typische geur van witte salie werd en wordt nog steeds door de indianen gebruikt bij zuiveringsrituelen en heling. Ook in de Westerse landen behoort het nu tot de krachtigste reiniger. Salie versterkt de afweer tegen ongunstige invloeden, het zuivert alle negatieve energieën en wordt veel gebruikt voor meditatie, gebed en het zuiveren van de aura.Voor het reinigen van 1 ruimte is één blaadje voldoende! 


Witte salie blaadjes 280 gram

Witte salie blaadjes    280 gram
Reinigen aura, negatieve energiën in ruimten, geurtjes of ter bescherming

Alles in één koop! 280 gram voor € 25,00 (u betaald € 0,89 per 10 gram salie) inclusief € 6,95 verzendkosten | winkelwaarde € 33,35. Alles in één koop! 280 gram salie inclusief € 6,95 verzendkosten van € 33,35 voor  


Euro 25.00Aantal