ALLE AANBIEDINGEN

 | 

Thera Cane


Sterk afgeprijsd ! van € 53,99 voor € 40,99 zolang de voorraad strekt! Inclusief een massage Triggerbal t.w.v. € 3,89.  De korting wordt in de rekening aangepast.

Masseer knopen (triggerpoints) in spieren weg met de Thera Cane®. Een onmisbaar hulpmiddel om snel verlost te worden van pijnen in een zeer korte tijd. Het biedt verlichting aan spierklachten, stijfheid, gevoeligheid en pijn die door triggerpoints kunnen ontstaan. De Thera Cane® is eenvoudig te gebruiken en legt het geven van de verlichting op de plaats waar het thuis hoort: in eigen handen.

Thera Cane® is special ontworpen om met een effectieve druk de pijnlijke knopen (triggerpoints) die zich bevinden in de spieren in zeer korte tijd weg te masseren. De Thera Cane® is overal op het lichaam te gebruiken zo ook op lastige plaatsen waar men zelf niet bij kan komen.

Wat is nu eigenlijk een Triggerpoint

Een triggerpoint doet bijzonder veel pijn als je erop drukt. Het ‘knobbeltje’ is de triggerpoint zelf. Het voelt aan als een knoop of klontje in de grootte van een speldenknop, rijstkorrel tot een erwt, welke diep in de spier begraven ligt. In de grote spieren van het bovenbeen kan de knoop aanvoelen zo groot als een duim. Het zijn dus kleine spierknopen.

Een onmisbaar hulpmiddel om zichzelf te verlossen van alle pijnen in een zeer korte tijd !

De Thera Cane is te gebruiken voor: de hals, nek, schouders, langs de schouderbladen, bovenrug, bovenkant en midden van de rug, onderrug, bovenkant benen, achterkant benen, onder benen, binnenkant been, voeten, boven armen, onder armen, handen, borstkas, borst en buik, heupen, ribben en billen.

Alle voordelen op een rij: door zelfmassage met de Thera Cane® verlost men zichzelf van de pijnen en het opheffen van de klacht en men is niet meer afhankelijk van pijnstillers. Het bespaart dus niet alleen geld maar ook tijd en een gratis onderhoud voor een 'pijn vrij' leven.  De Thera Cane is het beste therapeutische massage middel dat u waar dan ook kunt vinden. Gegarandeerd voor het leven! Het werken met de Thera Cane® vraagt om een korte oefening, zodra men het onder de knie krijgt wordt de Thera Cane® het favoriete hulpmiddel! 

Thera Cane originele TC uit Amerika

Thera Cane originele TC uit Amerika
Afmeting: 61 cm x 39 cm Complete beschrijving 16 pagina's wordt per mail doorgestuurdTriggerpoint uitleg animatie | Bron: Michel Akkerman
Hoe Triggerpoint Zelfmassage werkt | Bron: Tim van Orsouw 
Meer video's 

Euro 53.99Aantal