LEEG VERKOOP ! ALLES IN ÉÉN KOOP !

 | 

Tassen


Herbruikbare tas ook te gebruiken als rugzak met koord 34 x 45,5 cm

Herbruikbare tas ook te gebruiken als rugzak met koord    34 x 45,5 cm
Alles in één koop inclusief € 6,95 verzendkosten

Klik op de foto om alles te zien.Alles in één koop! (van € 2,45 voor  € 0,80 per stuk) totaal 80 stuks voor € 64,00 inclusief € 6,95 verzendkosten| winkelwaarde € 196,00.


De schoudertas rug/rugzak is ideaal voor de gymspullen van kinderen of als u met een handdoek naar de fysiotherapeut of masseur gaat, op vakantie gaat voor schoenen, tabblad, iPhone, IPad, koptelefoon etc. boodschapjes voor ouderen met een rollator, voor kinderen die in een groep op schoolreisje of naar een feestje gaan, ze dragen op hun rug dezelfde tas en kleur en zijn daardoor snel herkenbaar.Uniek om uit te delen op een kinderfeestje! Of als bedankje aan een klant.Deze perfecte schouder tas/rugzak is zelf te vullen met mooie en betaalbare cadeaus voor een verjaardag, geboorte, ondertrouw, bruiloft, huwelijksfeest, ambtsjubileum, kerstmis, Sinterklaas, relatiepakket, pensioen, diploma of rijbewijs.Onwijs handig om altijd een extra tas bij je te hebben als reserve voor de lunch, spulletjes of boodschappen en altijd handen vrij. Voor de plastic tassen moeten we nu betalen of ze verdwijnen zelfs uit de winkels. Buitenstaanders hoeven niet te weten wat u in de winkel heeft gekocht. De schoudertas/rugzak is op te vouwen naar een afmeting van maar liefst 10 x 6 cm. Erg handig voor in de auto, vliegtuig, auto, trein, bus of op fiets, motor, brommer of scooter.Afmeting: 34 cm x 45,5 cm handige sluiting met trekkoord.


Materiaal: polyester kan in de wasmachine.
Te verkrijgen in 4 kleuren:

10 stuks | Limoengroen

30 stuks | Zwart
 
20 stuks | Roze

20 stuks | Rood
Alle 80 stuks inclusief € 6,95 verzendlosten in één koop van € 196,00 voor:Euro 64.00Aantal  Tas in een tas 7 stuks

Tas in een tas    7 stuks
Materiaal: licht en gewatteerd nylon materiaal, kleur zwart

Klik op de foto om alles te zien.
Alles in één koop! (van € 12,95 voor € 6,95 per stuk) totaal 7 stuks voor € 48,65 inclusief € 6,95 verzendkosten| winkelwaarde € 90,65.


Super handig en onmisbaar voor de mobile masseur, pedicure, nagelstyliste, kapster, olietjes, beschermingsmutsjes, washandjes, kammen, scharen, freesjes, verzorgingsproducten etc. alles bij elkaar.
Ook ideaal voor privé gebruik! Binnen 10 seconden is de tas in een tas overgezet in uw werk tas of favoriete tas. 
Nooit meer iets vergeten, geen gegraaf in de tas en geen chaos meer op tafel en niet te vergeten, altijd alles bij de hand. Bijzonder praktisch, snel geordend, alles mee en snel in zijn totaliteit over te zetten van de ene tas naar de andere tas. 
De tas in een tas is niet alleen ideaal voor vrouwen maar ook voor mannen en kinderen voor in hun akte tas, sporttas of rugzak.

Licht en gewatteerd materiaal nylon , kleur zwart

Indeling tas in tas:

Binnenzijde: 2 grote vakken voorzien van een ritssluiting en 1 groot middenvak
Buitenzijde: 4 dichte zakken en 6 vakken voorzien van gaas.
Verder kunnen de zijkanten met vier drukkers smaller worden gemaakt, waardoor de tas in tas platter wordt.
Middels twee stoffen ‘handvaatjes’ is het zeer makkelijk over te hevelen uit de ene tas naar de andere tas.
Afmeting : L 28 cm x H 15.5 cm x 8 cm


Alle 7 stuks in één koop inclusief € 6,95 verzendkosten van € 90,65 voor:


Euro 48.65Aantal