ALLE AANBIEDINGEN

 | 

Tassen


Herbruikbare tas ook te gebruiken als rugzak met koord 34 x 45,5 cm

Herbruikbare tas ook te gebruiken als rugzak met koord    34 x 45,5 cm
Materiaal: 210D polyester handig als bijtas voor kleine boodschappen.

Bij een afname van 2 stuks en meer, geniet u op iedere extra herbruikbare tas een korting van € 0,70. De herbruikbare tas komt op € 1,75 per stuk. De korting wordt in de rekening verwerkt.  

Altijd handig een extra rugtas als reserve voor spulletjes of kleine boodschappen. Makkelijk te dragen en altijd handen vrij. De rugzak is op te vouwen naar een afmeting van maar liefst 10 x 6 cm.

Ideaal voor schoolgaande kinderen om hun drankje, boterham en of fruit mee te nemen of kinderen die in een groep op schoolreisje gaan, ze dragen op hun rug dezelfde tas en kleur en zijn daardoor snel herkenbaar.

Uiteraard is de rugzak zelf te vullen met mooie en betaalbare cadeaus voor een verjaardag, geboorte, ondertrouw, bruiloft, huwelijksfeest, ambtsjubileum, kerst, relatiepakket, pensioen, diploma of rijbewijs.


Te verkrijgen in 4 kleuren.


 
Limoengroen, zwart, roze en rood.Euro 2.45


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:

Vul in welke kleur:


Aantal  Tas in een tas 28 x15.5 x 8 cm

Tas in een tas    28 x15.5 x 8 cm
Materiaal: licht en gewatteerd nylon materiaal, kleur zwart

Afgeprijsd! Van € 12,95 voor € 8,95. De korting wordt in de rekening verwerkt. 

De tas in een tas is super handig en onmisbaar voor de mobile masseur, alle olietjes, beschermingsmutsjes, washandjes en verzorgingsproducten bij elkaar maar ook ideaal voor ander werk en privé gebruik! Binnen 10 seconden is de tas in een tas overgezet in uw favoriete tas. 

Nooit meer iets vergeten, geen gegraaf in de tas en geen chaos meer op tafel en niet te vergeten, altijd alles bij de hand. Bijzonder praktisch, snel geordend, alles mee en snel in zijn totaliteit  over te zetten van de ene tas naar de andere tas. 

De tas in een tas is niet alleen ideaal voor vrouwen maar ook voor mannen en kinderen voor in hun sporttas of rugzak.


Indeling tas in tas:

Binnenzijde: 2 grote vakken voorzien van een ritssluiting en 1 groot middenvak. Buitenzijde: 4 dichte zakken en 6 vakken voorzien van gaas.

Verder kunnen de zijkanten met vier drukkers smaller worden gemaakt, waardoor de tas in tas platter wordt. Middels twee stoffen ‘handvaatjes’ is het zeer makkelijk over te hevelen uit de ene tas naar de andere tas.

Afmeting: L 28 cm x H 15.5 cm x 8 cm.


Euro 12.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal