COLLEGA'S Massages en Spa Wellness Therapeuten

 | 

Masseurs Officiële Klassieke technieken

 | 

Rug | Schouder | NekKLASSIEKE MASSAGE
 Rug | Schouder | en Nek masseurs 


Men beseft zich wel degelijk dat ‘ontspanning’ heel kostbaar is geworden en zich realiseert dat een massage (in welke vorm dan maar ook) ons enige ‘rustpunt’ is in ons hectische bestaan.

De rug met zijn ruggenwervels is onze steunpilaar. De rug is sterk, met een grote beweeglijkheid naar alle kanten. De ruggenmergzenuwen staan in verbinding met alle organen. De zenuwen op de rug waaieren naar alle lichaamsdelen uit, daarom heeft een rugbehandeling een enorme impact op het hele lichaam.


Sta eens stil bij de gedachte om ook maar iets te mankeren aan uw rug schouder of nek. Reden des te meer om te kiezen voor een unieke, verzorgende en herstelbevorderde rug, schouder en nekmassage.


De klassieke massage zorgt voor een diepe ontspanning en welbevinden, het is de ultieme Wellness ervaring


Een ontspannende rug, schouder en nek massage met klassieke massagegrepen en technieken is een fantastische geschenk om te geven maar ook om te ontvangen.


Bij de onderstaande gecertificeerde specialisten kunt U terecht voor een verantwoorde klassieke en ontspannende rug, schouder en nek massage.
Eljada Dekker
Alkmaar
06-33725234
Petra Smits
Amsterdam

06-40703831
Nynke Vis
Krommenie
06-27575871
José Veltman 
Purmerend

Gonnie
Zaandam
06-47902554   
Ria Straatmeyer
Zaandam
06-41398873
Onderstaand cursisten zonder website: Ivana Vos-Ineke
Krommenie


Stefanie de Vries
Castricum 


Gevolgd voor privé:René MetsAlex BrakenhoffPeter van DamKatinka BoschMarjolein DietsLinda AchterkampJohn BerendsCeline DonkersMargot DoornBart DekkerRia de BoerMarcel de BoerNathalie RijkerRia DoornkampMaaike RoelofsEuro 0.00Aantal