Verzorging

 | 

Verzorging gezicht

 | 

Reiniging


Informatie Argiletz inwendige klei (om te detoxen)Argiletz klei super fijn groen 300 gram

Argiletz klei super fijn groen    300 gram
Om te detoxen ((inwendige reiniging)

Op de verpakking staat: voor uitwendig gebruik. Argiletz super fijne groene klei mocht dit als inwendige klei niet meer promoten, de reden hiervoor is dat de Codex Alimentarius van de Europese Unie ervoor zorgde dat de werkende en heilzame stoffen uit de handel moest worden genomen. De minerale zouten van Argiletz superfijne klei zijn waardevol voor personen die lijden aan, acne, bloedarmoede, lymfatische ziekten en zoutverlies, voor kinderen en zwangere vrouwen. In het spijsverteringskanaal absorbeert en neutraliseert het bedorven gassen, gistingen en infecties. Klei voert herstelstoffen aan, voert schadelijke stoffen en afval af en stimuleert de totale genezing.


Argiletz superfijn groene klei ondersteund ook het lichaam bij ziekte, ontstekingen, karbonkel en steenpuisten. 


Gebruik de inwendige klei niet tegelijk met andere geneesmiddelen of vitaminen (wacht minimaal 2 uur) en nooit samen met  de anti conceptiepil of laxeermiddelen.


Verzendkosten  inwendige klei in de originele verpakking komt op € 6,95

Indien 1 of 2 pakjes inwendige klei wordt overgezet in brievenbus verpakking dan bedraagt de verzendkosten € 4,25 inclusief track en trace.

Er passen 2 pakjes in een brievenbus doos.

Voor alle duidelijkheid, wij komen niet aan de inwendige klei, deze wordt overgeheveld in een gripzakje. 


Euro 6.95


Kiest u voor brievenbuspost of pakketpost:


Aantal  Baking Soda van het merk Arm & Hammer Baking 454 gram

Baking Soda van het merk Arm & Hammer Baking    454 gram
Een fijne oplosbare poeder witte poeder voor puur gebruik werkt sterk en schimmeldodend

Verzendkosten Baking Soda in de originele verpakking komt op € 6,95

Indien 1 of 2 pakjes Baking soda wordt overgezet in brievenbus verpakking dan bedraagt de verzendkosten € 4,25 inclusief track en trace.

Er passen 2 pakjes in een brievenbus doos.

Voor alle duidelijkheid, wij komen niet aan de Baking Soda, deze wordt overgeheveld in een gripzakje. 


Euro 1.95


Kiest u voor brievenbuspost of pakketpost:


Aantal  Dode zee reinigingsgel voor het gezicht en lichaam 100 ml

Dode zee reinigingsgel voor het gezicht en lichaam    100 ml
Geschikt voor alle huidtypen.

Op basis van Dode zee mineralen zonder parabenen, paraffine en parfumvrij. Een geweldige dieptereiniging. De reinigingsgel bevat Dode Zee mineralen en is ideaal voor alle huidtypen, met name voor de vette en onzuivere huid. De huid wordt op een milde wijze van vuil en overtollig talg gereinigd.


Euro 6.95Aantal  Herbier Jardin Zeep Savon de Provence 4 x 20 gram

Herbier Jardin Zeep Savon de Provence    4 x 20 gram
Gastenzeepjes: Honing | Lavendel | Wilde Roos | Verbena (IJzerkruid)

100% plantaardige en natuurlijke zeepjes zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Ideaal te gebruiken voor tijdens de  Spa Wellnes Behandelingen.


Euro 4.95


Gaat u akkoord met brievenbus post eigen risico:


Aantal  Roos zachte Hydrolaat (alle huidtypen) (P)IUVP0109 100 ml

Roos zachte Hydrolaat (alle huidtypen) (P)IUVP0109    100 mlHeeft een verzachtende maar wordt ook ten zeerste gewaardeerd om haar cel vernieuwende, samentrekkende, reinigende en verfrissende werking. Een weldaad voor iedere huid en ideaal voor de verzorging van de baby. Een heerlijke gezichtswater en met name voor de huid rondom de ogen. Opbrengen op een met water  bevochtigd wattenschijfje.

De waterdamp die tijdens een distillatieproces neerslaat, wordt opgevangen waarna de olie wordt verwijderd waardoor de hydrolaat overblijft. Roos hydrolaat bevat de water oplosbare delen van etherische oliën. Werkt verkoelend en is geschikt voor iedere huidtype en met name bij rimpels en couperose. Niet te verwarren met rozenwater,dit levert huidirritaties op. In de winkels wordt ook Roos lotion verkocht, hier zit echter alcohol in wat slecht is voor de huid en irriterend voor de ogen.

Rozen water is absoluut niet hetzelfde als Rozen hydrolaat

Rozen water wordt verkregen door rozen blaadjes te koken in gedestilleerd water en wordt niet door de huid opgenomen, heeft verder geen meerwaarde voor de huid is vrij goedkoop (vanaf € 1,35) wordt verkocht in tropische winkels en wordt voornamelijk in de keuken gebruikt voor in gerechten. 

Rozen hydrolaat wordt verkregen door stoom distillatie (water wordt verhit in een distilleerketel en door de planten geleid. De verzadigde stoom met etherische olie wordt afgekoeld en hierna wordt de etherische olie en de Roos hydrolaat gescheiden van elkaar) en is een product wat overblijft na het winnen van de etherische olie uit rozen bladeren. Tijdens het afkoelingsproces condenseert de stoom waarna er Rozen Hydrolaat ontstaat. Roos Hydrolaat wordt wel door de huid opgenomen.

Etherische oliën zijn zeer kostbaar voor het maken van een 1 kg etherische olie Roos heeft men minstens 5000 kilo rozen blaadjes nodig. 1 ml etherische olie Roos (10 druppeltjes) kost tussen de € 20,00 en € 40,00.Euro 5.95Aantal  Tea Tree lotion IUV Product (P)IUVP0102 100 ml

Tea Tree lotion IUV Product (P)IUVP0102    100 ml
Voor de onzuivere huid (ook uitstekend voor wondjes, en insecteneten)

Een uitermate geschikte lotion voor een onzuivere huid, maar ook geschikt voor na het zonnen, bij wondjes, insectenbeten en voor na het scheren. 


Euro 6.95Aantal  Zeep Lavendel | Walter Rau Melos 100 gram

Zeep Lavendel | Walter Rau Melos    100 gram
Overheerlijke zeep voor Hamam reiniging

De Walter Rau badzepen zijn milde plantaardige olie zepen die heel langzaam oplossen. Ze zijn gemaakt van pure plantaardige oliën zonder dierlijke vetten en bevatten een natuurlijke was emulsie, die de huid verzorgt tijdens het wassen.

Past niet door de brievenbus!


Euro 1.99Aantal  Zeep Wilde Roos | Walter Rau Zeep  Melos 100 gram

Zeep Wilde Roos | Walter Rau Zeep Melos    100 gram
Overheerlijke zeep voor Hamam reiniging

De Walter Rau badzepen zijn milde plantaardige olie zepen die heel langzaam oplossen. Ze zijn gemaakt van pure plantaardige oliën zonder dierlijke vetten en bevatten een natuurlijke was emulsie, die de huid verzorgt tijdens het wassen.

Past niet door de brievenbus!


Euro 1.99Aantal