Sfeermakers

 | 

Olie branders


Bij een afname van 2 stuks en meer, geniet u op iedere kleine oliebrander van € 3,50 een korting van € 0,50. De olie brander komt op € 3,00 per stuk. De korting wordt in de rekening verwerkt.  

AROMA OLIE BRANDER

Een geurlampje of verdamper wordt meestal gemaakt van aardewerk of glas. En bestaat uit één (een vast) of twee(losse)delen, een reservoir en een ruimte voor het waxine kaarsje. Ze zijn te verkrijgen in alle soorten en maten.

Ze zuiveren de lucht, zodat infecties zich minder snel verspreiden, verder zijn het ideale luchtverfrissers en geschikt om onaangename geurtjes te verdrijven. Een olie brander staat garant voor uren ontspannende aroma's.

Afhankelijk van de gebruikte parfum olie of etherische olie kan het, opwekkend, stimulerend, kalmerend of ontspannend zijn. Ook ideaal om in de zomer de insecten buiten de deur te houden.

De olie brander of geur lamp kan in de woonkamer, slaapkamer, toilet, badkamer, keuken en uiteraard ook tijdens het geven van een ontspannende massage of bij andere werkzaamheden in een ruimte worden ingezet. Geuren beïnvloeden de stemming, de sfeer van ruimtes en mensen maar het heeft ook een fysieke uitwerking.


Gebruiksaanwijzing: vul het water reservoir bijna vol met gekookt water, steek het waxine lichtje aan en druppel naar keuze de etherische of parfum olie erbij. Hoe meer druppels olie, hoe intenser de geur. Zorg dat er altijd water in het reservoir zit, dit voorkomt inbranden en zonder water kan het glazuur oververhit raken en barsten. 

Onderhoud: gooi na gebruik het oude water weg en maak het schaaltje schoon met een klein beetje Jif en een scheutje schoonmaakazijn middels een schuursponsje. Plaats het buiten bereik van kleine kinderen. Goed onderhoud geeft jaren lang een overheerlijke geur plezier.

Oliebrander geurlamp (aardewerk) 6 x 7 cm

Oliebrander geurlamp (aardewerk)    6 x 7 cm
Vast schaaltje | per twee stuks komt op € 6,00

Compact en stijlvol. Bestaat uit een vast water reservoir en een ruimte voor het waxine kaarsje. Ze zuiveren de lucht, zodat infecties zich minder snel verspreiden, verder zijn het ideale luchtverfrissers en geschikt om onaangename geurtjes te verdrijven. Deze prachtige olie brander staat garant voor uren ontspannende aroma's.


Euro 3.50Aantal  Oliebrander geurlamp Feng Shui aardewerk per stuk

Oliebrander geurlamp Feng Shui aardewerk    per stuk
12 cm diameter 9 cm blauw | zwart vast schaaltje

Driehoekig van vorm en bestaat uit vast groot water reservoir met een ruimte voor het waxine kaarsje. Ze zuiveren de lucht, zodat infecties zich minder snel verspreiden, verder zijn het ideale luchtverfrissers en geschikt om onaangename geurtjes te verdrijven. Deze prachtige olie brander staat garant voor uren ontspannende aroma's.


Euro 6.50Aantal  Oliebrander geurlamp Feng Shui Zwart 6 x 7 cm

Oliebrander geurlamp Feng Shui Zwart    6 x 7 cm
Liefde óf Geluk (per stuk) vast schaaltje | Per twee stuks komt op € 6,00

Compact en stijlvol. Bestaat uit een vast water reservoir en een ruimte voor het waxine kaarsje. Ze zuiveren de lucht, zodat infecties zich minder snel verspreiden, verder zijn het ideale luchtverfrissers en geschikt om onaangename geurtjes te verdrijven. Deze prachtige olie brander staat garant voor uren ontspannende aroma's.


Euro 3.50


Vul in welk kleur::


Aantal  Oliebrander geurlamp Lotus (aardewerk) Per stuk

Oliebrander geurlamp Lotus (aardewerk)    Per stuk
Sodaliet blauw (groot) 12x 9 cm los schaaltje

Bestaat uit een groot los water reservoir en een ruimte voor het waxine kaarsje. Ze zuiveren de lucht, zodat infecties zich minder snel verspreiden, verder zijn het ideale luchtverfrissers en geschikt om onaangename geurtjes te verdrijven. Deze twee delige olie brander staat garant voor uren ontspannende aroma's. 


Euro 6.50Aantal