Massage artikelen

 | 

Massage tafels


De Allround Comfort Pro light massagetafel kent door zijn veelzijdigheid een groot toepassingsbereik en kan worden ingezet voor Ontspannings-,Sport- Reiki-, Klassieke-, Kruidenstempel- en Hotstone en Coldstone massage maar ook voor Shiatsu of Healingen. 

Door de aangebrachte ‘Reiki’ panelen is de Allround massagetafel zelfs te gebruiken voor de Schoonheidsspecialist(e) voor het geven van gezichtsbehandelingen. 

De tafel staat stevig op de verstelbare poten, het hout is circa 30% dikker dan de meeste gangbare tafels, stevig, wiebelt niet en is bekleed met Strong-Plus leder. Een robuust handvat voor veilig en veelvuldig vervoer.


Doordat de tafel in hoogte verstelbaar is tot een hoogte van 92 centimeter is de tafel prima geschikt voor de langere masseur. 


De accessoires (2 armsteunen, verstelbare hoofdsteun en armsling) zijn bij de prijs inbegrepen. Lengte tafel 195cm.


Met verstelbare hoofdsupport 225cm. Breedte tafel 70 cm, met armsteunen 92cm. Transportformaat als koffer 95 cm x 70 cm x 21 cm. Verstelbare hoogte met een horizon van 70 cm tot 92 cm.Verstelbare rugleuning tot 80 graden.


Het leer is water- en oliebestendig. Comfortabel matras van 4,6 cm. Solide (knoestvrije) houten onderstel. Poten afgewerkt met dopjes tegen krassen (op parket, etc).


Extra gezichtsuitsparing in tafel, de stop is beschermd tegen doordrukken. Eenvoudig en snel gebruiksklaar (30 seconden). Totaal gewicht inclusief toebehoren: 18 kilo.


Statische en dynamische belasting tot 225 kilo.


Alle accessoires zijn bij de prijs inbegrepen( 2 armsteunen | op twee hoogten in te schuiven), verstelbare hoofdsteun en armsling).


De Allround massagetafel is een van de best verkochte massagetafel in Nederland, dankzij de perfecte en mooie afwerking alsmede het comfort.


Nieuw aan deze massagetafel is dat de hoofdsteun nu ook in de rugleuning geklikt kan worden, zodat uw klant comfortabel zijn hoofd kan laten rusten bij het rechtop zitten.

Massagetafel Allround (uitsluitend in de kleur zwart) 20 kg

Massagetafel Allround (uitsluitend in de kleur zwart)    20 kgDe laatste! van € 179,00 voor € 119,95 inclusief draagtas ter waarde van € 24,95 plus  € 13,95 gratis verzendkosten. De korting wordt in de rekening verwerkt.


De laatste! sterk afgeprijsd!


Aantal