Klassieke massage hele Lichaam  58 pagina's


Klassieke massage hele Lichaam 58 pagina's


Lichaam met de officiële klassieke massagegrepen

Artikelcode: Klassiek LU leert aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten hoe een professionele en ontspannende lichaamsmassage te geven.

MASSAGE…..een dankbaar en prachtig vak, het is onvoorstelbaar hoeveel mensen over de hele wereld hiervoor hebben gekozen en hoeveel mensen ook nu kiezen om de eeuwenoude technieken om te kunnen masseren zich binnen afzienbare tijd eigen te maken……

Onze samenleving VRAAGT … ROEPT… SCHREEUWT…  om op een professionele wijze te kunnen masseren of gemasseerd te worden.

Men beseft zich wel degelijk dat ‘ontspanning’ heel kostbaar is geworden en zich realiseert dat een massage (in welke vorm dan maar ook) ons enige ‘rustpunt’ is in ons hectische bestaan.

In de praktijk worden bij de meeste cursussen ontspanningsmassage uitsluitend de lichaamsmassage gegeven en niet de gezichtsmassage. Dit is echter een heel groot gemis. Daar de ontspanning reeds begint tijdens het ondergaan van een geweldige en ontspannende gezichtsmassage, welke voor een belangrijk deel uitmaakt van de totale ontspanning van het lichaam.

Het ondergaan van een professionele ontspannende lichaamsmassage met klassieke massagegrepen zorgt: voor een betere doorbloeding in huid en spieren, een algeheel gevoel van welbevinden, een tonusverbetering, een ontspanning van verkrampte spieren, een betere afvoer van de afvalstoffen,een verbeterde ademhaling en het verminderen van vermoeidheid.


De klassieke massage zorgt voor een diepe ontspanning en welbevinden, het is de ultieme Wellness ervaring


Een ontspannende lichaamsmassage met klassieke massagegrepen is een fantastische geschenk om te geven maar ook om te ontvangen.
Euro 20.99
Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal