<< Vorige - Volgende >>


Klassieke massage Gezichts Hals Decollete  29 pagina's


Klassieke massage Gezichts Hals Decollete 29 pagina's


Gezichts Hals Decollete met de officiële klassieke massagegrepen

Artikelcode: Klassiek GHDU leert aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten hoe een professionele gezichtsmassage te geven.

MASSAGE…..een dankbaar en prachtig vak, het is onvoorstelbaar hoeveel mensen over de hele wereld hiervoor hebben gekozen en hoeveel mensen ook nu kiezen om de eeuwenoude technieken om te kunnen masseren zich binnen afzienbare tijd eigen te maken……

Onze samenleving VRAAGT … ROEPT… SCHREEUWT…  om op een professionele wijze te kunnen masseren of gemasseerd te worden.

Men beseft zich wel degelijk dat ‘ontspanning’ heel kostbaar is geworden en zich realiseert dat een massage (in welke vorm dan maar ook) ons enige ‘rustpunt’ is in ons hectische bestaan.

In de praktijk worden bij de meeste cursussen ontspanningsmassage uitsluitend de lichaamsmassage gegeven en niet de gezichtsmassage. Dit is echter toch een heel groot gemis. Daar de ontspanning voor een derde begint tijdens het ondergaan van een geweldige en ontspannende gezichtsmassage, welke voor een belangrijk deel uitmaakt van de totale ontspanning van het lichaam. De gezichtsspieren regelen alle gezichtsuitdrukkingen te weten: kauwen, lachen,huilen en fronsen, zelfs tijdens het slapen zijn de gezichtsspieren niet ontspannen.

Na een gezichtsmassage komt men er pas achter hoeveel spanningen gezichtsspieren vasthouden.


Een gezichtsmassage kan een ieder leren en uitvoeren. Het is niet alleen ontspannend maar zorgt ook voor een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Na een aantal behandelingen ondervindt men gauw dat het zelfs werkt als een natuurlijke en verjongde facelift.
Euro 20.99
Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal