Boeken

 | 

Inuwvoordeel massage praktijk boeken

 | 

Klassieke Lichaam massage


Klassieke Lichaam massage

is een handzaam en informatief instructieboek voor iedereen die van (professioneel en verantwoord) masseren houdt. U leert aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten een complete lichaam massage te geven met de Europese officiële 5 klassieke massage technieken. Alle voorkomende technieken worden uitvoerig beschreven.

Klik op de blauwe link voor de inhoud.

Klassieke massage hele Lichaam 58 pagina's

Klassieke massage hele Lichaam    58 pagina's
Lichaam met de officiële klassieke massagegrepen

Dit deskundig geschreven instructieboek verschaft u een heldere kijk op alle technieken die nodig zijn voor het geven van een heerlijke ontspanning massage. De verschillende technieken worden stap voor stap uitgelegd met duidelijke foto's.

Onderwerpen die aan de orde komen: buiten de vijf technieken nog extra vier andere belangrijke en doeltreffende technieken. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Tips en adviezen. Voorbeeld van een complete behandeling  lichaamsmassage en tot slot tips en benodigdheden. 

Masseren is een dankbaar en prachtig vak, het is onvoorstelbaar hoeveel mensen over de hele wereld hiervoor hebben gekozen en hoeveel mensen ook nu kiezen om zich de eeuwenoude technieken eigen te maken. Het geven van een professionele ontspannende lichaamsmassage met klassieke massagegrepen zorgt: voor een betere doorbloeding in huid en spieren, een algeheel gevoel van welbevinden, een tonusverbetering, een  ontspanning van verkrampte spieren, een betere afvoer van de afvalstoffen, een verbeterde ademhaling en het verminderen van vermoeidheid.

Een klassieke massage zorgt voor een diepe ontspanning en welbevinden, het is de ultieme Wellness ervaring. Een ontspannende lichaamsmassage met klassieke massagegrepen is een fantastische geschenk om te geven maar ook om te ontvangen.

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen is gebaseerd op 30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw eigen behandelingen.

Alle besproken Klassieke massage technieken worden normaliter aangeleerd bij een twee jarige opleiding voor schoonheidsspecialiste en sportmasseur.

Instructieboek Complete Lichaamsmassage

Titel | De viif ‘GOUDEN’  Klassieke massagegrepen | 58 pagina's

ISBN: 978-90-810506-3-0 NUR 864

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 20.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal