Boeken

 | 

Inuwvoordeel massage praktijk boeken

 | 

Klassieke Gezicht Hals en Decollete massage


Klassieke Gezicht Hals en Decollete massage


is een handzaam en informatief instructieboek voor iedereen die van (professioneel en verantwoord) masseren houdt. U leert aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten een professionele gezicht, hals en decolleté massage te geven met de Europese officiële 4 klassieke massage technieken. Alle voorkomende technieken worden uitvoerig beschreven.

Klik op de blauwe link voor de inhoud.

Klassieke massage Gezichts Hals Decollete 29 pagina's

Klassieke massage Gezichts Hals Decollete    29 pagina's
Gezichts Hals Decollete met de officiële klassieke massagegrepen

Dit deskundig geschreven instructieboek verschaft u een heldere kijk op alle technieken die nodig zijn voor het geven van een doeltreffende en ontspannende gezicht, hals en decolleté massage. De verschillende technieken worden stap voor stap uitgelegd met duidelijke foto's. Onderwerpen die aan de orde komen: buiten de vier technieken nog extra vier andere belangrijke en doeltreffende technieken. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Tips en adviezen. Voorbeeld van een complete behandeling gezicht, hals en decolleté massage en tot slot tips en benodigdheden.

In de praktijk leert men uitsluitend een lichaamsmassage te geven en niet een gezichtsmassage. Dit is echter toch een heel groot gemis. Daar de ontspanning voor een derde begint tijdens het ondergaan van een geweldige en ontspannende gezichtsmassage, welke voor een belangrijk deel uitmaakt van de totale ontspanning van het lichaam. De gezichtsspieren regelen alle gezichtsuitdrukkingen te weten: kauwen, lachen, huilen en fronsen, zelfs tijdens het slapen zijn de gezichtsspieren niet ontspannen.

Wat is de werking van een gezichtsmassage: heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking. Brengt je in balans. Verlicht spanningen. Vergroot het gevoel van welzijn. Beurt je op bij neerslachtigheid. Activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam. Verhoogt bloed en lymfestelsel, waardoor de weefselstofwisseling gestimuleerd wordt. Stimuleert het immuunsysteem. Zorgt voor een betere zuurstofvoorziening van de weefsels. Is een belangrijk onderdeel van de totale lichaamsmassage.

Na een gezichtsmassage komt men er pas achter hoeveel spanningen gezichtsspieren vasthouden.

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen is gebaseerd op 30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw eigen behandelingen.

Alle besproken Klassieke massage technieken worden normaliter aangeleerd bij een twee jarige opleiding voor schoonheidsspecialiste.

Instructieboek gezichtsmassage

Titel | De vier  ‘GOUDEN’ Klassieke massagegrepen | 29 pagina's

ISBN: 978-90-810 506-2-3 NUR 864

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 20.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal