Klassieke  massage Rug Schouder Nek  32 pagina's


Klassieke massage Rug Schouder Nek 32 pagina's


Rug Schouder en Nek met de officiële klassieke massagegrepen

Artikelcode: Klassiek RSNU leert aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten hoe een professionele en ontspannende rug, schouder en nek massage te geven.

MASSAGE…..een dankbaar en prachtig vak, het is onvoorstelbaar hoeveel mensen over de hele wereld hiervoor hebben gekozen en hoeveel mensen ook nu kiezen om de eeuwenoude technieken om te kunnen masseren zich binnen afzienbare tijd eigen te maken……

Onze samenleving VRAAGT … ROEPT… SCHREEUWT…  om op een professionele wijze te kunnen masseren of gemasseerd te worden.

Men beseft zich wel degelijk dat ‘ontspanning’ heel kostbaar is geworden en zich realiseert dat een massage (in welke vorm dan maar ook) ons enige ‘rustpunt’ is in ons hectische bestaan.

De rug met zijn ruggenwervels is onze steunpilaar. De rug is sterk, met een grote beweeglijkheid naar alle kanten. De ruggenmergzenuwen staan in verbinding met alle organen. De zenuwen op de rug waaieren naar alle lichaamsdelen uit, daarom heeft een rugbehandeling een enorme impact op het hele lichaam.


Sta eens stil bij de gedachte om ook maar iets te mankeren aan uw rug schouder of nek. Reden des te meer om te kiezen voor een unieke, verzorgende en herstelbevorderde rug, schouder en nekmassage behandeling.


De klassieke massage zorgt voor een diepe ontspanning en welbevinden, het is de ultieme Wellness ervaring


Een ontspannende rug, schouder en nek massage met klassieke massagegrepen en technieken is een fantastische geschenk om te geven maar ook om te ontvangen.
Euro 19.99
Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal