Verzorging

 | 

Verzorging gezicht

 | 

Jade Triggerstaaf voor drukpunten


Jade triggerstaaf is een massagestaaf te gebruiken bij knopen in spieren, drukpuntmassage zoals voet reflex, hand reflex en gezicht reflex.


Steeds meer mensen gaan over tot een kosmetische chirurgie om lijnen in het gezicht te laten verwijderen, althans zij die het kunnen betalen. Miljoenen euro’s worden besteed aan reclame voor huidpreparaten, waarmee beweerd wordt de tekenen van veroudering gemaskeerd kunnen worden. Reflexologie beschikt over een veilige, eenvoudige en doeltreffende methode om een face lifting te krijgen zonder de risico’s van chirurgische ingrepen, napijnen en prijzige declaraties.


De Jade triggerstaaf is een onmisbaar en ideaal hulpmiddel om uzelf thuis een ‘face lifting’ te geven door op diverse reflexknopen in het gezicht te drukken. Gezicht reflexologie is een veilige, eenvoudige en doeltreffende methode om een face lifting te krijgen zonder de risico’s van chirurgisch ingrijpen. Door het nauwkeurig volgen van de aanwijzingen wordt een te veel aan spiertonus weggenomen en slap geworden spieren gespannen. De behandeling heeft vooral succes bij vrouwen en mannen rondom de middelbare leeftijd en uiteraard ook voor de groep jongeren ter voorkoming van rimpels, kraaienpootjes en plooien.


Door bepaalde reflexknopen in het gezicht met triggerstaven of vingers in te drukken, wordt een teveel aan spiertonus weggenomen en slap wordende spieren gespannen. Men kan er 10 tot 15 jaar jonger uitzien. Een getraind en gespierd lichaam vraagt om uren trainingen, dit geldt ook voor het gezicht echter men staat hier nooit bij stil.


Als u er tijd voor neemt en de aanwijzingen nauwkeurig volgt, zult u een decennium rimpels, plooien en kraaienpootjes uitwisselen.


Bent u toe aan het bestrijden van rimpels en het verbeteren van uw uiterlijk, begin dan ook met gezicht reflexologie met een Jade trigger staaf. Het gebruik van twee triggerstaven tegelijk voor het gezicht wordt aanbevolen.

Welke drukpunten U moet behandelen in het gezicht, op wat voor manier, wanneer en hoe vaak valt te lezen in het complete programmaoverzicht dat wordt meegestuurd.

Jade triggerstaaf 13 x 1,3 cm

Jade triggerstaaf    13 x 1,3 cm
Fantastisch hulpmiddel

Euro 12.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:

Informatie per mail ja of nee:


Aantal