<< Vorige - Volgende >>


Jade schraper voor gezicht lichaam, hoofd handen en voeten  7 x 4 cm


Jade schraper voor gezicht lichaam, hoofd handen en voeten 7 x 4 cm


2 tot 3 mm dik Top kwaliteit

Artikelcode: JS01Jade edelsteen voor Guasha, Kerok(Kerik), Cao Gio, Kos Khyol, Khoud Lam schraap techniek.

Afmetingen: 8 cm bij 4,5 cm en 8 cm bij 5  cm

Uniek hulpmiddel voor het wegmasseren van knopen in de nek, schouders, armen en benen.


Guasha of Kerok: een schraaptechniek die veel toegepast werd en wordt in China en Indonesië, een therapie die al meer dan duizenden jaren oud is.

Met een Jadesteen “schraapt” men het lichaam met als doel afvalstoffen af te voeren en het behalen van een goede doorstroming van het bloed waardoor er een vernieuwing van de cellen plaatsvindt.

In China staat deze schraap techniek bekend als Guasha, in Indonesië als Kerok (Kerik), in Vietnam als Cao Gio, in Cambodja als Kos Khyol en in Laos als Khoud Lam. Deze techniek werd en wordt nog steeds in bovenstaande landen toegepast en is onder de bevolking reeds eeuwen van generatie op generatie overgedragen. Het is een eeuwenoude volkstherapie en een ieder die ook maar last had en heeft van klachten of ziek was schraapte de klacht uit het lichaam, uiteraard is deze schraaptechniek ook dagelijks toe te passen om juist klachten te voorkomen.

In de meeste landen maakte men vroeger veel gebruik om te schrapen met koperen munten, stukken gemberwortels, porseleinen lepels, achterkantjes van deksels en hoorn van buffels.

In de afgelopen jaren zijn er diverse schraapinstrumenten van Jade ontworpen, een steen waaraan men in China “geneeskrachtige” eigenschappen toeschrijft en Jade ook bekend staat als een uitstekende geleider van energie.

De schraap techniek met behulp van een Jade steen in combinatie met een werkzame en effectieve kruidenolie heeft een grote invloed op het bindweefsel, bloedvaten, huid,spieren, lymfestelsel en zenuwen. zorgen voor het opheffen van stagnaties en pijn klachten.
Euro 6.05
Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal