ALLE AANBIEDINGEN

 | 

Massage stenen

 | 

Jade rollers


Jade dubbele roller voor gezicht Gratis verzendkosten! Per stuk

Jade dubbele roller voor gezicht Gratis verzendkosten!    Per stuk
Afmeting: 14 x 5.5 cm

Het masseren met een Jade roller zorgt voor: een goede doorbloeding, voor het verkrijgen van een gezonde kleur; het verstevigen van het bindweefsel, waardoor het gezicht een jongere en frisse uitstraling krijgt; het verminderen van rimpels en andere plooien in de huid; het verminderen van vocht en zwelling zoals zakken en wallen onder de ogen; een verbetering van het bloed ter voorkoming van pigmentering en ouderdomsvlekken; het sluiten van poriën; een strakke en gladde huid; een verbetering van de huid zoals bij mee-eters, puistjes en een onzuivere huid; een betere collageen productie; het verwijderen van afvalstoffen en toxines.


Jade rollers zijn niet alleen geschikt voor een schoonheidsbehandeling maar werkt ook heilzaam bij: hoofdpijn; oogklachten; gezichtsverlamming; chronische bijholte ontsteking; aanwezige knopen in spieren.

De grote roller is te gebruiken voor een complete gezicht, hoofd en hals massage en de kleine roller is te gebruiken voor de aanwezige rimpels in het gezicht. Zowel de grote roller als de kleine roller kan effectief gebruikt worden om aanwezige knopen in armen en benen weg te masseren.


Euro 13.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Jade roller en Jade krabber Per stuk

Jade roller en Jade krabber    Per stuk
Telescoop uitschuifbaar tot 36 cm lang Gratis verzendkosten !

De Jade krabber is te gebruiken voor het losmaken van bindweefsel verklevingen en een trage doorbloeding. Een uitstekend hulpmiddel ter verkrijging van een optimale doorbloeding in het gezicht, een doorbloeding van de hoofdhuid ter voorkoming van verstikking van de haarwortels en de rug voor een effectieve opname van een rug massage.

De kleine roller is te gebruiken voor de aanwezige rimpels in het gezicht, de schedel en kan effectief gebruikt worden om aanwezige knopen in armen en benen weg te masseren.

Productinformatie wordt meeverzonden.


Euro 13.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal