Jade Hotstone en Cold Lichaam  54 pagina's


Jade Hotstone en Cold Lichaam 54 pagina's


Lichaam

Artikelcode: Jade LMet dit handzaam, duidelijk en uitgebreid instructieboek leert U aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten de technieken om te kunnen masseren met Jade edelstenen. De schrijfster is van 1983 werkzaam als masseuse en haar passie gaat uit om te masseren met stenen, edelstenen, maar ook met koperen munten en gemberwortels in combinatie met producten op basis van Dode Zee mineralen, natuurlijke en etherische oliën welke zij inmiddels 25 jaar toepast in haar praktijk. De diverse technieken om te kunnen masseren met Jade edelstenen heeft zij op 16-jarige leeftijd geleerd van haar Chinese oma. De zeer duidelijke technieken en illustraties zijn voor een ieder die meer wilt doen op het gebied van masseren met edelstenen een uitdaging om het te leren.


Een Jade stonemassage Hot en Cold  is absoluut niet te vergelijken met een Hotstone massage. Een massage met edelstenen werkt veel intenser en krachtiger, het is een complete nieuwe holistische behandeling welke overwegend door een opgeleide en professionele masseur wordt gegeven. 

Een massage die de geest beïnvloed en ondersteunt op emotioneel en spiritueel niveau. Een Jade stonemassage Hot en Cold is uitstekend te combineren naast andere massagetechnieken, die u wilt leren of inmiddels hebt geleerd.

Jade een groene, beschermende, waardevolle en fantastische geslepen  edelsteen in schoonheid en subliem in gebruik voor een Jade stonemassage Hot en Cold (ook te gebruiken op kamer temperatuur).

Jade herstelt lichamelijk en psychisch evenwicht, harmoniseert alle chakra's,
versnelt het genezingsproces, brengt de stofwisseling in balans en heeft een positieve uitwerking op de huid en het lichaam.

Door te masseren met Jade edelstenen worden alle effecten van een gewone massage extra versterkt maar ook buitengewoon en aangenaam aangevuld.

Het combineren van de helende kracht van Jade edelstenen massage met warme edelstenen, koude edelstenen stenen en etherische oliën zorgen voor heling, nieuwe energie, levenskracht en een weldadige ontspanning, waarbij het lichaam wordt overgelaten aan een algemene gevoel van welzijn.


Overweldig uw klant met een waardevolle massage met Jade edelstenen....

Het geven van een Jade stonemassage Hot en Cold  is een waardevollediepwerkende en ontspannende uitbreiding en een aanwinst voor in Uw Beauty SalonPraktijkInstituut of voor Privé !
Euro 22.99
Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal