Jade Hotstone en Cold Gezicht Hals en Decollete  57 pagina's


Jade Hotstone en Cold Gezicht Hals en Decollete 57 pagina's


Gezicht Hals en Decollete

Artikelcode: Jade GHDMet dit handzaam, duidelijk en uitgebreid instructieboek leert U aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten de drie ongeëvenaarde  massage methoden om te kunnen masseren met Jade edelstenenJade gezichtsrollers en Jade massagestaven voor het geven van een complete professionele Jade stonemassage Hot en Cold voor het gezicht.


Een aparte, prachtige, complete en overzichtelijke uiteenzetting voor een ieder wie met de diverse Jade edelstenen wil werken. Uiteraard zijn de technieken ook uit te voeren met edelstenen naar eigen keuze.

Een Jade stonemassage Hot en Cold  is absoluut niet te vergelijken met een Hotstone massage. Een massage met edelstenen werkt veel intenser en krachtiger, het is een complete nieuwe holistische behandeling welke overwegend door een professionele masseur wordt gegeven.

Jade een groene, beschermende, waardevolle en fantastische geslepen  edelsteen in schoonheid en subliem in gebruik voor een Jade stonemassage Hot en Cold (ook te gebruiken op kamer temperatuur).

Jade herstelt lichamelijk en psychisch evenwicht, harmoniseert alle chakra's,
versnelt het genezingsproces, brengt de stofwisseling in balans en heeft een positieve uitwerking op de huid en het lichaam.

Door te masseren met Jade edelstenen worden alle effecten van een gewone massage extra versterkt maar ook buitengewoon en aangenaam aangevuld.

Het combineren van de helende kracht van Jade edelstenen massage met warme edelstenen, koude edelstenen stenen en etherische oliën zorgen voor heling, nieuwe energie, levenskracht en een weldadige ontspanning, waarbij het lichaam wordt overgelaten aan een algemene gevoel van welzijn.

Een Jade stonemassage Hot en Cold gezicht die een ieder verandert op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. De gezicht, hals en nekspieren worden afzonderlijk met de warme en koude gepolijste edelstenen gemasseerd. Als bijkomend effect geeft de edelsteenmassage een geweldig positief en energiek gevoel.

Na een Jade stonemassage Hot en Cold voor het gezicht, hals en decolleté komt men er pas achter hoeveel spanningen gezichtsspieren vasthouden.

Een Jade stonemassage Hot en Cold voor het gezicht kan een ieder leren en uitvoeren. Het is niet alleen ontspannend maar ook absoluut noodzakelijk om de huid in een goede conditie te krijgen cq. te houden. Het zorgt voor een goede doorbloeding en spankracht van de huid, stimuleert de celstofwisseling en zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen. Na een aantal behandelingen ondervindt men gauw dat het zelfs werkt als een natuurlijke en verjongde facelift.

Overweldig uw klant met een waardevolle massage met Jade edelstenen...

Het geven van een Jade stonemassage Hot en Cold voor het gezicht, hals en decolleté laat en ieder weer stralen… 
Euro 22.99
Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal