Boeken

 | 

Inuwvoordeel massage praktijk boeken

 | 

Jade Hotstone en Cold Gezicht Hals Decollete


Jade Hotstone en Cold Gezicht Hals Decollete


is een deskundig, compleet en uitgebreid geschreven boek. Het verschaft u de grondige kennis over de praktijk om te masseren met Jade edelstenen om een complete, verantwoorde en volwaardige stenen gezicht, hals en decolleté massage te geven. De foto’s zijn duidelijk, de praktijk wordt zeer goed stap voor stap beschreven, een must voor bij u studie materiaal en uitermate geschikt als naslagwerk.

Klik op de blauwe link voor de inhoud.

Jade Hotstone en Cold Gezicht Hals en Decollete 57 pagina's

Jade Hotstone en Cold Gezicht Hals en Decollete    57 pagina's
Gezicht Hals en Decollete

Met behulp van het instructieboek leert u aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten, de technieken van het masseren met Jade edelstenen voor het geven van een professionele Hot en Cold stone gezicht, hals en decolleté massage. Ook komt het masseren met Jade rollers aan de orde.

Een massage met Jade edelstenen Hot en Cold is absoluut niet te vergelijken met een Basalt Hot en Cold stone massage. Deze massage met edelstenen werkt veel intenser en krachtiger, het is een complete nieuwe holistische behandeling welke overwegend door een professionele masseur wordt gegeven.

Jade een groene, beschermende, waardevolle en fantastische geslepen edelsteen in schoonheid en subliem in gebruik voor een Jade Hot en Cold stone massage (ook te gebruiken op kamer temperatuur). Jade herstelt lichamelijk en psychisch evenwicht, harmoniseert alle chakra's, versnelt het genezingsproces, brengt de stofwisseling in balans en heeft een positieve uitwerking op de huid en het lichaam. Door te masseren met Jade edelstenen worden alle effecten van een gewone stenen massage extra versterkt maar ook buitengewoon en aangenaam aangevuld.

Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn: wat is een Jade Hot en Cold stone massage, waar komt het vandaan, waar bestaan de stenen uit, wat is de werking. Onderhoud van de stenen. Gebruik van Jade rollers. Contra – indicaties. Tips en adviezen voor de gever en ontvanger. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Technieken en methoden. Voorbeeld van een complete behandeling gezicht, hals en decolleté massage met edelstenen en tot slot de benodigdheden.  

Daar de ontspanning voor een derde begint tijdens het ondergaan van een geweldige en ontspannende Hot en Cold stone gezichtsmassage, welke voor een belangrijk deel uitmaakt van de totale ontspanning van het lichaam mag zo’n behandeling absoluut niet ontbreken in uw salon/ruimte.

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen is gebaseerd op  30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw eigen behandelingen.

Instructieboek Hot en Cold stone gezicht, hals en decolleté | 57 pagina's

Titel | De drie ongeëvenaarde massage methoden met edelstenen…voor het gezicht, hals en decolleté…

ISBN: 978-90-810506-4-7

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 22.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal