LEEG VERKOOP ! ALLES IN ÉÉN KOOP !

 | 

Edelsteen Kogels en Eitjes

 | 

Jade edelsteen ei


Jade een groene, beschermende, waardevolle en fantastische geslepen edelsteen in schoonheid en subliem in gebruik voor een Hotstone en Coldstone massage. De diverse afmetingen zijn uitstekend te combineren met warme etherische olie en uitermate geschikt om blokkades in het lichaam op te heffen en voor subtiel energetisch werk. 


Jade bevat chroom (remt alle vormen van ontstekingen en ondersteunt het hart) sillicum (helpt de huid te herstellen na beschadiging) ijzer (bevordert het herstel na ziekte en gaat bleekzucht tegen) en aluminium (geeft positieve resultaten bij ziekten van het zenuwstelsel). Zorgt voor innerlijke rust en werkt zuiverend, versnelt het genezingsproces en brengt het lichaam en geest in balans. Sinds 5000 jaar voor Christus werd Jade de ‘krachtigste’ edelsteen aller edelstenen genoemd. Reeds voor de Stichting van het Chinese Keizerrijk symboliseert Jade in de Chinese cultuur als de “ Steen van de hemel”. 


Wie aan Jade denkt, denkt aan Chin. Jade werd in China als een zeer waardevolle edelsteen beschouwd. Jade...het symbool voor macht, rijkdom en welvaart van de koning en later het symbool van de keizer. Jade is bij de Aziatische volkeren altijd een zeer geliefde steen geweest. Het land China staat bekend om alle prachtige voorwerpen die uit Jade zijn gemaakt. Jade is een verzamelnaam van twee soorten mineralen: Nefriet en Jadeiet.Het Jade land China accepteerde alleen Nefriet als echte Jade. Jadeiet is pas in de 18e eeuw als echte Jade geaccepteerd. 
JADE/GROEN

Jade een groene, beschermende, waardevolle en fantastische geslepen edelsteen in schoonheid en subliem in gebruik voor een Hotstone en Coldstone massage (ook te gebruiken op kamer temperatuur).

Jade herstelt lichamelijk en psychisch evenwicht, harmoniseert alle chakra’s, versnelt het genezingsproces, brengt de stofwisseling in balans en werkt perfect op de huid.


Werkt sterk reinigend en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Helpt negatieve emoties en irritaties los te laten.


Jade bezit wonderbaarlijke eigenschappen, de edelsteen wordt vergeleken met een ‘lang leven’, werkt beschermend, geeft het gevoel erbij te horen, ontspant op een zeer diep niveau en zorgt voor meer energie. Jade herstelt lichamelijk en psychisch evenwicht, harmoniseert alle chakra’s, versnelt het genezingsproces, brengt de stofwisseling in balans en werkt perfect op de huid. Werkt sterk reinigend en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Helpt negatieve emoties en irritaties los te laten. Koude Jade edelstenen brengt iedereen weer in balans, zorgen voor het afvoeren van de afvalstoffen, het sneller genezen van ontstekingen en verstevigen de huid. Alleen masseren met warme stenen is niet verantwoord, u haalt uw klant maar ook uzelf uit evenwicht. Warme stenen maken alle afvalstoffen los, welke door de koude stenen worden afgevoerd. Met warm en koud kan het hele jaar door gemasseerd worden.

De Jade stenen zijn te gebruiken voor het lichaam en voor het gezicht en kan zowel warm als koud gebruikt worden. 


De diverse afmetingen zijn uitstekend te combineren met warme etherische olie en uitermate geschikt om blokkades in het lichaam op te heffen en voor subtiel energetisch werk, maar uiteraard ook te gebruiken voor het geven van een gezicht, hals en decolleté massage.De kleine Jade eieren worden gebruikt voor het koud afsluiten van het gezicht, hals en decolleté tijdens een massage met Jade edelstenen. 


Hoe te gebruiken...informatie wordt mee verzonden.


Wat is de werking van koude stenen:

Brengt de huid na het gebruik van de warme stenen weer in balans.

Zorgt voor het afvoeren van de losgemaakte afvalstoffen.

Stimuleert het immuunsysteem.

Bevordert de opname van calcium.

Verstevigen de huid.
Gun en geef uw klanten zo’n waardevolle behandeling met de Jade edelstenen…

Prachtige Jade ei te gebruiken als afsluiting 5 cm

Prachtige Jade ei te gebruiken als afsluiting    5 cm
Om de huid na het gebruik vanwarme stenen weer in balans te brengen

Alles in één koop! (van € 5,95 voor € 1,00 per stuk) totaal 28 Jade ei voor € 56,00 inclusief € 6,95 verzendkosten| winkelwaarde € 166,60


Ondersteund  o.a. bij: kinderwens, bevalling, koorts, nierproblemen en werkt positief op de klierfuncties.Deze Jade edelsteen ei wordt gebruikt voor het afsluiten van armen, gezicht, hals en decolleté.

Alle 28 Jade ei in één koop inclusief € 6,95 verzendkosten voor

Euro 28.00Aantal