Massage artikelen

 | 

Massage stenen

 | 

Jade complete massage edelstenen set


De laatste ! Super aanbieding! mag weg voor € 165,00 ! De korting wordt verwerkt in de rekening.
Jade bevat chroom (remt alle vormen van ontstekingen en ondersteunt het hart) sillicum (helpt de huid te herstellen na beschadiging) ijzer (bevordert het herstel na ziekte en gaat bleekzucht tegen) en aluminium (geeft positieve resultaten bij ziekten van het zenuwstelsel). Zorgt voor innerlijke rust en werkt zuiverend, versnelt het genezingsproces en brengt het lichaam en geest in balans. Sinds 5000 jaar voor Christus werd Jade de ‘krachtigste’ edelsteen aller edelstenen genoemd. Reeds voor de Stichting van het Chinese Keizerrijk symboliseert Jade in de Chinese cultuur als de “ Steen van de hemel”. 


Wie aan Jade denkt, denkt aan China. 


Jade werd in China als een zeer waardevolle edelsteen beschouwd. Jade...het symbool voor macht, rijkdom en welvaart van de koning en later het symbool van de keizer. Jade is bij de Aziatische volkeren altijd een zeer geliefde steen geweest. Het land China staat bekend om alle prachtige voorwerpen die uit Jade zijn gemaakt. Jade is een verzamelnaam van twee soorten mineralen: Nefriet en Jadeiet.Het Jade land China accepteerde alleen Nefriet als echte Jade. Jadeiet is pas in de 18e eeuw als echte Jade geaccepteerd. JADE/GROEN

Jade een groene, beschermende, waardevolle en fantastische geslepen edelsteen in schoonheid en subliem in gebruik voor een Hotstone en Coldstone massage (ook te gebruiken op kamer temperatuur).

Jade herstelt lichamelijk en psychisch evenwicht, harmoniseert alle chakra’s, versnelt het genezingsproces, brengt de stofwisseling in balans en werkt perfect op de huid.


Werkt sterk reinigend en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Helpt negatieve emoties en irritaties los te laten.

Jade bezit wonderbaarlijke eigenschappen, de edelsteen wordt vergeleken met een ‘lang leven’, werkt beschermend, geeft het gevoel erbij te horen, ontspant op een zeer diep niveau en zorgt voor meer energie. Jade herstelt lichamelijk en psychisch evenwicht, harmoniseert alle chakra’s, versnelt het genezingsproces, brengt de stofwisseling in balans en werkt perfect op de huid. Werkt sterk reinigend en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Helpt negatieve emoties en irritaties los te laten. 


Koude Jade edelstenen brengt iedereen weer in balans, zorgen voor het afvoeren van de afvalstoffen, het sneller genezen van ontstekingen en verstevigen de huid. Alleen masseren met warme stenen is niet verantwoord, u haalt uw klant maar ook uzelf uit evenwicht. Warme stenen maken alle afvalstoffen los, welke door de koude stenen worden afgevoerd. Met warm en koud kan het hele jaar door gemasseerd worden.

De set is te gebruiken voor het lichaam en voor het gezicht en kan zowel warm als koud gebruikt worden. De Jade edelstenen uit onderstaande set zijn niet los verkrijgbaar.


De diverse afmetingen zijn uitstekend te combineren met warme etherische olie en uitermate geschikt om blokkades in het lichaam op te heffen en voor subtiel energetisch werk, maar uiteraard ook te gebruiken voor het geven van een gezicht, hals en decolleté massage.

Gun en geef uw klanten zo’n waardevolle behandeling met de Jade edelstenen…Nog nooit met Jade edelstenen gewerkt...geen nood u kunt altijd het praktijk instructieboek Jade voor het Lichaam of Jade voor gezicht, hals en decollete erbij kopen.

Jade Complete edelsteen set gewicht 4.9 kilo zonder mand 20 delig

Jade Complete edelsteen set gewicht 4.9 kilo zonder mand    20 delig
Voor het Lichaam en/of Gezicht Jade 4

Gereserveerd !

De laatste ! Super aanbieding!  De complete set mag weg voor € 165,00 ! De korting wordt verwerkt in de rekening.

De prachtige complete Jade edelstenen set bestaat uit 20 delen.


Na het geven van 4 behandelingen heeft u de set alweer terug verdiend. 


Twee staven (13 bij 3 cm) | Voor het wegmasseren van knopen, te gebruiken voor benen, voeten boog, enkels armen, polsen, schouders en nek en het weggeven van warmte in handen, rug, polsen en enkels.


Twee halfronde stenen (13 bij 11 cm) | Te gebruiken voor benen, armen, rug, schouders, decolleté, gezicht en wegleggen onder de voeten of weggeven in de handen.


Twee halfronde stenen (8 bij 6 cm) | Te gebruiken voor benen, armen, rug, schouders, decolleté, gezicht en wegleggen onder de voeten of weggeven in de handen.


Twee halfronde stenen (6 bij 5 cm) | Te gebruiken voor benen, armen, rug, schouders, decolleté, gezicht en wegleggen onder de voeten of weggeven in de handen.


Acht platte stenen (5 bij 3 cm) | Te gebruiken voor benen, armen, rug, tussen de vingers, tussen de tenen, het hele gezicht, hals en decolleté.


Twee platte stenen (15 bij 13 cm) | Te gebruiken bij aanvang van de massage over de rug en de rompen, wegleggen onder de rug en onder de bovenbenen. In buikligging onder de buik.


Twee platte stenen (12 bij 9 cm) | Te gebruiken voor benen, armen, rug, schouders, decolleté, gezicht en wegleggen onder de voeten of weggeven in de handen.Euro 199.00Aantal