Boeken

 | 

Inuwvoordeel massage praktijk boeken

 | 

Hoofdmassage inclusief schouders en nek


Hoofdmassage inclusief schouders en nek


is een deskundig, compleet en uitgebreid geschreven boek. Het verschaft u de grondige kennis over de praktijk om een complete, verantwoorde en volwaardige Hoofdmassage te geven inclusief nek, schouders en reflex technieken. De foto’s zijn duidelijk, de praktijk wordt zeer goed stap voor stap beschreven, een must voor bij u studie materiaal en uitermate geschikt als naslagwerk.

Klik op de blauwe link voor de inhoud.

Hoofdmassage 54 pagina's

Hoofdmassage    54 pagina's
Inclusief schouders en nek

Dit instructieboek is op een makkelijke en heldere wijze beschreven en geschikt voor beginners, gevorderden, kappers, schoonheidsspecialisten, massage therapeuten, sportmasseurs en fysiotherapeuten maar ook voor privé gebruik. Voor hen die overwegen een praktijk te willen beginnen of reeds een Massagepraktijk hebben is dit instructieboek van onschatbare waarde.

Het is een handzaam en informatief instructieboek voor iedereen die van (professioneel en verantwoord) masseren houdt. U leert aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten om een professionele Hoofdmassage te geven inclusief nek en schouders op basis van de originele Klassieke massage technieken in combinatie met doeltreffende Reflex technieken op het hoofd. Alles wordt duidelijk en helder uiteen gezet.

Onderwerpen die aan de orde komen: de Europese officiële klassieke technieken : effleurage, petrisage, frictie en tapotements voor het hoofd, nek en schouders. Het gebruik van diverse hulpmiddelen ter ontlasting van duimen en polsen. Een stukje praktijk ademhaling. Losmaken en masseren van de schedel, nekspieren en de schouders, in combinatie met reflexologie van de schedel. Een overzicht om uzelf een hoofdmassage te geven, met behulp van reflexologie inclusief schema's, diverse hulpmiddelen een speciale techniek ter voorkoming van grijze haren en het aanzetten van nieuwe haren. Tot slot de praktijk hoe een complete behandeling Hoofdmassage  te geven.

Een herhaalde, werkende en effectieve hoofdmassage heeft het vermogen om verlichting c.q. af te rekenen met: hoofdpijn, stress, nervositeit, migraine, spanningen in de nek en schouders en niet te vergeten ter ondersteuning van een mooie en gezonde haardos. Het maakt de hoofdhuid sterker, soepeler, gezonder, zorgt voor een betere bloedcirculatie, maakt hoofdhuid verklevingen los en activeert de haarwortels.

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen  is gebaseerd op 30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw eigen behandelingen.

Instructieboek Hoofdmassage       
         
Titel | Voor iedereen … door iedereen | 54 pagina's

ISBN:  978-94-91241-00-0              
   
Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 20.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal