<< Vorige - Volgende >>


Hoofdmassage  54 pagina's


Hoofdmassage 54 pagina's


Inclusief schouders en nek

Artikelcode: HoofdmassageInstructieboek: Hoofdmassage voor iedereen door iedereen.

Dit boek is een handzaam en informatief instructieboek voor iedereen die van
(professioneel en verantwoord) masseren houdt.

U leert aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten om een professionele Hoofdmassage te geven inclusief nek en schouders  op basis van de originele Klassieke massage technieken in combinatie met doeltreffende Reflex technieken. Een uniek, duidelijk en uitgebreide te volgen instructieboek.

De officiële Klassieke massage technieken uit de Westerse landen komt men in de hele geschiedenis tegen. In Nederland en in alle andere Europese landen is de Klassieke massage de enige erkende massage voor een goede basis die het meest en overal wordt toegepast, het is een vorm van massage waarin de kennis van zowel de Westerse gezondheidszorg en de Oosterse filosofie een belangrijke rol speelt.

Hoofdmassage is een klassieke therapie, een overheerlijke, ontspannende warme massage,verrijkt met ongeraffineerde olie en etherische oliën voor het behalen van een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning, een natuurlijke ademhaling, een betere gezondheid, minder pijn en niet te vergeten met de juiste reflex technieken en verzorging voor het verkrijgen van een mooie haardos, een gezond lichaam en uiterlijk maar ook om ons te voorzien van nieuwe energie.

De hoofdhuid wordt over het algemeen vergeten, terwijl het een voedingsbodem is voor mooie gezonde haren.

Daar hoofdmassage zeer belangrijk is kunnen we niet onverantwoord zonder professionele achtergrond aan een ander hun hoofd zitten en wat ook belangrijk is aan onze eigen hoofd, zonder te weten welke invloeden het met zich meebrengt.
Euro 20.99
Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal