<< Vorige - Volgende >>


Himalaya Haliet 84 mineralen in en uitwendig H2  100 ml


Himalaya Haliet 84 mineralen in en uitwendig H2 100 ml


Ter ondersteuning voor het verkrijgen van een gezonde huid en lichaam (2000 druppels)

Artikelcode: H2Himalaya vloeibaar mineralen bevat 84 vitale bouwstenen, (Dode zee mineralen bevatten ruim 40 bouwstenen, daarom is gekozen voor de Himalaya mineralen vloeibaar) in de vorm van oorspronkelijke mineralen en sporenelementen. De bouwstenen van het leven zijn in het oerzout bewaard gebleven. Zij bevinden zich in het kristal in zulke kleine deeltjes (colloïdaal) dat ze optimaal door de lichaamscellen worden opgenomen. Het samenspel van water, zout en mineralen vormt de basis van onze gezondheid.


De behandeling is er op gericht de talgproductie van de huid en de zuurmantel met natuurlijke middelen te herstellen. De werking van Himalaya Mineralen Lotion is al duizenden jaren bekend. Zij mineraliseren de huid, dringen door in de talg- en zweetklieren van de huid, normaliseren de talguitscheiding en herstellen de zweetafscheiding, samen goed voor de zuurmantel van de huid. Minder talg op de huid betekent minder kans op verstoppingen (acne). Een intacte zuurmantel zorgt voor bescherming tegen schadelijke stoffen en invloeden van buitenaf. Mineralen zijn voeding voor de huid, ze stimuleren de celdeling waardoor de huid zich sneller vernieuwt en gladder, zachter en egaler wordt. Mineralen worden opgenomen in het bloed waar ze voor betere aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de weefsels zorgen, en voor een snelle afvoer van afvalstoffen die bij acne in ruime mate aanwezig zijn.Himalaya Mineralen druppels hydrateert en mineraliseert. Doorbloeding en functies van huidcellen worden sterk gestimuleerd, resultaat: een frisse gladde huid.

Uitwendig: aanbrengen op een schone huid onder uw verzorgingsproduct. Uitstekend te gebruiken bij de behandeling van eczeem, psoriasis, roos, acne, mee-eters, gecombineerde huid, vette huid en onderdrukt jeuk, reinigt, vitaliseert, mineraliseert en is rijk 84 bouwstoffen.

Inwendig: verbeter de kwaliteit van uw drinkwater! voeg 4 druppels op 1 liter water ( 100 ml is goed voor ruim 2000 druppels).
Euro 9.95

Aantal