COLLEGA'S Massages en Spa Wellness Therapeuten

 | 

Therapeuten Hotstone Coldstone JADE edelstenen

 | 

Gezicht | Hals | Decolleté


Jade stonemassage Hot en Cold
Gezicht Therapeuten

Een Jade stonemassage Hot en Cold  is absoluut niet te vergelijken met een Hot en Coldstone massage Basalt. Een massage met edelstenen werkt veel intenser en krachtiger, het is een complete nieuwe holistische behandeling welke overwegend door een professionele masseur wordt gegeven.

Jade een groene, beschermende, waardevolle en fantastische geslepen  edelsteen in schoonheid en subliem in gebruik voor een Jade stonemassage Hot en Cold (ook te gebruiken op kamer temperatuur).

Jade herstelt lichamelijk en psychisch evenwicht, harmoniseert alle chakra's, versnelt het genezingsproces, brengt de stofwisseling in balans en heeft een positieve uitwerking op de huid en het lichaam.

Door te masseren met Jade edelstenen worden alle effecten van een gewone massage extra versterkt maar ook buitengewoon en aangenaam aangevuld.

Het combineren van de helende kracht van Jade edelstenen massage met warme edelstenen, koude edelstenen stenen en etherische oliën zorgen voor heling, nieuwe energie, levenskracht en een weldadige ontspanning, waarbij het lichaam wordt overgelaten aan een algemene gevoel van welzijn.

Een Jade stonemassage Hot en Cold gezicht die een ieder verandert op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. De gezicht, hals en nekspieren worden afzonderlijk met de warme en koude gepolijste edelstenen gemasseerd. Als bijkomend effect geeft de edelsteenmassage een geweldig positief en energiek gevoel.

Na een Jade stonemassage Hot en Cold voor het gezicht, hals en decolleté komt men er pas achter hoeveel spanningen gezichtsspieren vasthouden.

Het is niet alleen ontspannend maar ook absoluut noodzakelijk om de huid in een goede conditie te krijgen cq. te houden. Het zorgt voor een goede doorbloeding en spankracht van de huid, stimuleert de celstofwisseling en zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen. Na een aantal behandelingen ondervindt men gauw dat het zelfs werkt als een natuurlijke en verjongde facelift.

Overweldig uw klant met een waardevolle massage met Jade edelstenen...

Het geven van een Jade stonemassage Hot en Cold voor het gezicht, hals en decolleté laat en ieder weer stralen… 

Bij de onderstaande gecertificeerde specialisten kunt U terecht voor een verantwoorde unieke Jade Gezichtsmassage.
Patricia Vermorken
Almere
036-5386290
Nancy Baart
Den Haag
06-16122219
Bianca Hony
Diemen
06-17044233
Gonnie Stange
Zaandam
06-47902554
Mary van den Oever
Katwijk aan Zee
06-51912606
José Veltman
Purmerend

Onderstaand cursisten zonder website: Nicolette Manshanden
Medemblik


Maaike Lamers
HaarlemAnja van Malsen
Schijndel


Hermine van der Veen
Oosterwolde


Lia Doorn
Rotterdam


Merel Kraal
Den Bosch
Euro 0.00Aantal