Verzorging

 | 

Verzorging haren

 | 

Extra Vierge Kokosolie


Informatie Kokos olie Extra Vierge

Extra Vierge kokos olie niet bewerkt (niet ontgeurd)YEVK1 650 ml

Extra Vierge kokos olie niet bewerkt (niet ontgeurd)YEVK1    650 ml
Yakso het natuurlijke wondermiddel (vermijdt ontgeurde kokos olie)

Het natuurlijke wondermiddel Extra Vierge Kokos olie
Ontgeurde, geraffineerde olie is te mijden als de pest. De levensnoodzakelijke stoffen zijn verloren. Extra Vierge Kokos olie is niet bewerkt, niet geraffineerd, niet ontgeurd, niet gedroogd en niet gebleekt. Extra Vierge Kokos olie is een onbewerkte pure olie, waarbij sterolen, lecithine, polyfenolen, carotenoïden, mineralen, vitamine E en andere plantaardige stoffen behouden blijven.

Het is een onmisbare natuurlijke olie welke absoluut niet mag ontbreken in iedere huishouden. Het is een enorm veelzijdig product wat de gezondheid ten goede komt. De Extra Vierge kokos olie wordt bestempeld als de…‘De gezondste olie op aarde’ zonder synthetische kleur, geur, smaakstoffen, siliconen of paraffine. 

Extra Vierge kokos olie (kokosvet) bekomt men door de pulp een natuurlijke fermentatie te laten ondergaan of door mechanisch persen, wordt vloeibaar bij 25°C, heeft een heel kleine moleculaire structuur en is heel goed opneembaar door de darmen en door de huid. Het is belangrijk dat de Extra Vierge kokos olie van biologische kwaliteit is. Deze gangbare kokosolie wordt veelvuldig gebruikt in haarverzorgingsproducten en cosmetische producten. 

Extra Vierge kokos olie bevat beschermende stoffen zoals laurinezuur, die de huid nodig heeft om zich te wapenen tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. 

Het smeer (sebum) dat de huid van naturen produceert bestaat voornamelijk uit MCT's ( middellange vetzuurketens) zoals die rijkelijk in kokosolie voorkomen. Kokosolie is tevens licht zuurvormend, juist wat de huid nodig heeft. 

Het is een fantastisch en natuurlijk alternatief zijn voor dure cosmetica producten, veel commerciële producten bevatten ongewenste chemicaliën, zitten vol met onvriendelijke vulmiddelen, emulgatoren, allerlei chemische bewaar- en geurstoffen en meestal geraffineerde onverzadigde vetten (worden ranzig eens ze aangebracht op de huid en zijn ontdaan van hun natuurlijke en weinig helende stoffen). 

De meeste huidverzorgingsproducten zijn op basis van petroleumderivaten of op basis van water. Water maakt de huid eventjes zachter maar eens verdampt, wordt de huid droger dan voorheen. Door na het douchen je in te wrijven met Extra Vierge kokos olie herstel je de beschermlaag van de huid. Laat het eerst een paar minuten intrekken. 

Let op! Het gebruik van Extra Vierge Kokos olie (vet) is geen styling product! Kijk goed op de achterkant van het etiket, het gaat hier om 100% kokos olie (vet) te gebruiken voor inwendig en uitwendig gebruik en is dus het enige ingrediënt. Alle andere producten waar kokos olie in is verwerkt, kunt u beter laten staan. 


Euro 12.15Aantal