Dode zee producten


Informatie Dode zee modder | Black MudDeze 100% pure zwarte modder (Black mud) is absoluut niet hetzelfde als zwarte modder uit een luxe potje gemengd met diverse geurtjes en een neutrale crème waarin misschien 10% zwarte modder is verwerkt. Ook is deze pure zwarte modder niet gedroogd en verwerkt tot een poeder, welke daarna met water aangelengd dient te worden. 


We hebben het hier over 100% pure zwarte modder, zonder enige bewerking en toevoegingen. Het werkt vocht afdrijvend, heeft invloed op het onderhuids vetweefsel en kan afvalstoffen afvoeren. Helpt de opperhuid te reinigen door de dode huidcellen te verwijderen. Zuivert en voedt de huid met mineralen uit de Dode Zee. Herstelt de elasticiteit van de huid en geeft haar een jongere en zachtere uitstraling. Verlaat het ontstaan van rimpels in het gezicht, verzacht lijntjes zoals "kraaienpootjes". Verbetert de huidstructuur. Werkt pijn verdrijvend. Herstelt en vernieuwt de huid en maakt haar gezond. Maakt de huid stralend en zacht. Helpt diep zittende huidproblemen te verwijderen zoals acne, psoriasis, eczeem, roos en sproeten. 


Black Mud (zwarte Modder) is te gebruiken voor: 


Lichaamspakking: voor ontgifting, ontslakking, minimalisering, zuivering, circulatie bevorderend, versteviging, vitalisering, versterking, harmonisering, ontspanning, verzachting, bij pijnbestrijding. 


Gezichtsmasker: zonder folie sterk zuiverend, met folie zeer regenererend en anti-aging. 


Plaatselijke pakking: rug, benen, armen om te ontgiften. Silhouet te verbeteren en te sculpturen denk aan anti cellulitis (sinaasappelhuid). 


Plaatselijke : pakking bij gewrichtspijn. 


Als pakking voor de hoofdhuid: tegen schilfers (roos), voor gezond haar en haar groeibevorderend. 


Bij allerlei huidaandoeningen: die pijnlijk zijn of jeuken. Heeft tevens een ex foliërende (peelende) werking. 


Laat wondjes sneller en mooier genezen: als je een puistje voelt opkomen, breng dan voor de nacht de zwarte modder aan, als een uitdrogingspasta en laat het de hele nacht inwerken.

Dode zee modder (Back mud) BM4 1000 gram

Dode zee modder (Back mud) BM4    1000 gram
Emmer van 1 kilo voor grote pakkingen voor afvoeren afvalstoffen ( gezicht, rug, benen,armen etc.)

Ze brengen een gevoelige huid tot rust, helpt tegen een schrale ontstoken huid,  jeuk en roodheid. Mineralen zoals zink laten wondjes sneller genezen. Het zeezout ontspant het lichaam, geeft het nieuwe energie en verjonging van de huid door vernieuwing en regenereren van de huidcellen, tonifiseren en verstevigen de huidweefsels, vertraagd  het verouderingsproces, reduceren rimpels en verzachten gelaatslijnen. Het is niet zomaar een ex-foliant die de uitgedroogde verharde lagen van het huidoppervlak verwijderd. Het stimuleert de bloedcirculatie en houdt ook de opperhuid soepel en gezond. De reinigende bestanddelen houden de huid vrij van onzuiverheden.Note: Black Mud 


Voor een eerste gebruik (met name voor het gezicht) adviseren wij de aangebrachte modder slechts 5 minuten te laten inwerken. Zodra de huid gewend is geraakt aan deze buitengewone stimulatie kan de modder 15 tot 20 minuten op de huid inwerken. Let op! De modder dient uitsluitend met lauw water te worden afgenomen.


Geschikt voor alle huidtypen.


Euro 29.00Aantal  Dode zee modder (Black mud ) BM2 120 gram 60 ml

Dode zee modder (Black mud ) BM2 120 gram    60 ml
Pot van 60 ml voor een gezichtsmasker

Voor het aanstippen van pukkels, eczeem plekjes, kleine ontstekingen en muggenbulten. Laat wondjes sneller en mooier genezen. Goed voor ruim 6 gezichtsmaskers en of pakkingen voor de hoofdhuid bij schilfers en roos.


Euro 5.90Aantal  Dode zee modder (Black mud) BM1 60 gram 30 ml

Dode zee modder (Black mud) BM1 60 gram    30 ml
Voor het aanstippen van pukkels, kleine ontstekingen en eczeemplekjes.

Klein potje en handig om mee te nemen, voor het aanstippen van pukkels, eczeem plekjes, kleine ontstekingen en muggenbulten. Laat wondjes sneller en mooier genezen.

Euro 3.20Aantal  Dode zee zout  neutraal grof DZZ2 Per 5 kilo

Dode zee zout neutraal grof DZZ2    Per 5 kilo
Puur natuur zonder chemische geurstoffen

Euro 29.00Aantal  Dode zee zout grof DZZ1 400 gram

Dode zee zout grof DZZ1    400 gram
Puur natuur zonder chemische geurstoffen

Euro 3.35


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Reinigingsgel voor het gezicht en lichaam alle huidtypen 100 ml

Reinigingsgel voor het gezicht en lichaam alle huidtypen    100 ml
Geschikt voor alle huidtypen.

Op basis van Dode zee mineralen zonder parabenen, paraffine en parfumvrij. Een geweldige dieptereiniging. De reinigingsgel bevat Dode Zee mineralen en is ideaal voor alle huidtypen, met name voor de vette en onzuivere huid. De huid wordt op een milde wijze van vuil en overtollig talg gereinigd.


Euro 6.95Aantal