Verzorging

 | 

Verzorging haren

 | 

Dode Zee modder (Black Mud)


Informatie Dode zee modder (Black Mud)

Dode zee modder (Back mud) BM4 1000 gram

Dode zee modder (Back mud) BM4    1000 gram
Emmer van 1 kilo voor grote pakkingen voor afvoeren afvalstoffen (rug, benen,armen etc.)

Ze brengen een gevoelige huid tot rust, helpt tegen een schrale ontstoken huid,  jeuk en roodheid. Mineralen zoals zink laten wondjes sneller genezen. Het zeezout ontspant het lichaam, geeft het nieuwe energie en verjonging van de huid door vernieuwing en regenereren van de huidcellen, tonifiseren en verstevigen de huidweefsels, vertraagd  het verouderingsproces, reduceren rimpels en verzachten gelaatslijnen. Het is niet zomaar een ex-foliant die de uitgedroogde verharde lagen van het huidoppervlak verwijderd. Het stimuleert de bloedcirculatie en houdt ook de opperhuid soepel en gezond. De reinigende bestanddelen houden de huid vrij van onzuiverheden.Note: Black Mud 


Voor een eerste gebruik (met name voor het gezicht) adviseren wij de aangebrachte modder slechts 5 minuten te laten inwerken. Zodra de huid gewend is geraakt aan deze buitengewone stimulatie kan de modder 15 tot 20 minuten op de huid inwerken. Let op! De modder dient uitsluitend met lauw water te worden afgenomen.


Geschikt voor alle huidtypen.


Euro 29.00Aantal  Dode zee modder (Black mud ) BM2 120 gram 60 ml

Dode zee modder (Black mud ) BM2 120 gram    60 ml
Pot van 60 ml voor een gezichtsmasker

Voor het aanstippen van pukkels, eczeem plekjes, kleine ontstekingen en muggenbulten. Laat wondjes sneller en mooier genezen. Goed voor ruim 6 gezichtsmaskers en of pakkingen voor de hoofdhuid bij schilfers en roos.


Euro 5.90Aantal  Dode zee modder (Black mud) BM1 60 gram 30 ml

Dode zee modder (Black mud) BM1 60 gram    30 ml
Voor het aanstippen van pukkels, kleine ontstekingen en eczeemplekjes.

Klein potje en handig om mee te nemen, voor het aanstippen van pukkels, eczeem plekjes, kleine ontstekingen en muggenbulten. Laat wondjes sneller en mooier genezen.

Euro 3.20Aantal