Massage artikelen

 | 

Massage stenen

 | 

Coldstone Basalt p/stWat is de werking van koude stenen: stimuleert het immuunsysteem. Bevordert de opname van calcium. Verbetert het spijsvertering proces, spieren en bottenstelsel. Werkt pijnstillend. Beperkt ontstekingen en schade van geblesseerde spieren, door afname necrosine, dit is een natuurlijke chemische stof die het spierweefsel vernietigt. Verzacht bij brandplekken en echte spataderen. Vermindert de pijnen in de spieren. Verstevigen de huid. Deze witte stenen zijn uiteraard niet geslepen en door de natuur gevormd.


Koude natuursteen is een kristallijn kalksteen, het is een afzettingsgesteente dat voor een groot deel bestaat uit calcium carbonaat en is ontstaan door neerslaande bezinksels op de zeebodem.


Koude stenen brengt iedereen weer in balans, zorgen voor het afvoeren van de afvalstoffen, het sneller genezen van ontstekingen en verstevigen de huid. Alleen masseren met warme stenen is niet verantwoord, u haalt uw klant maar ook uzelf uit evenwicht. Warme stenen maken alle afvalstoffen los, welke door de koude stenen worden afgevoerd. Met warm en koud kan het hele jaar door gemasseerd worden.

Coldstone Basalt steen Small 4 x 4 cm

Coldstone Basalt steen Small    4 x 4 cm
Niet getrommeld

Nog 4 op voorraad !
Deze afmeting wordt gebruikt voor het afsluiten van het gezicht, armen en onderbenen.


Euro 3.30Aantal