In Uw Voordeel producten

 | 

Chlorella Superfood (krachtige algen soort)


Koreaanse Chlorella is een hoogwaardig gedroogd voedingsmiddel en staat bekend om de hoge zuiverheid met een grote toekomst, het is geen geneesmiddel. Het is de sterkste bron van chlorofyl (bladgroen) in de natuur. De kracht van chlorofyl (bladgroen) is al vele eeuwen bekend. Daarom zijn groene groenten ook zo gezond en eten dieren voornamelijk gras en bladeren uit de natuur. Het is goed voor de huid, het immuunsysteem, stimuleert de spijsvertering en de stoelgang en zorgt tevens voor het grondig ontgiften van ons lichaam.

De Chlorella is puur, zonder toevoegingen en bindmiddelen en wordt in een gecontroleerde afgesloten en hygiënische ruimte gekweekt. Vervuiling van buitenaf is niet mogelijk (pesticides, zure regen, insecten etc.).


Steeds meer Nederlanders ontdekken de kracht van Chlorella. Dit 100% plantaardig product zet de voedingswereld op zijn kop. Het gekke is echter dat Chlorella al in 1890 is ontdekt door een Nederlandse wetenschapper en sinds de jaren 50 in Japan op de markt is maar hier in Nederland alleen bij een kleine groep bekend is. 


Waarom wordt er gekozen voor Koreaanse Chlorella: 


Koreaanse Chlorella is van topkwaliteit, omdat zij Dark culturing methode gebruiken. Dark culturing = binnen, de ruimten zijn afgesloten, wordt gebruikt door Korea en Noord-Japan. Het is een compleet hygiënisch proces, stabiele en constante productie.

Bright culturing = open site culturing = buiten, wordt gebruikt in Taiwan, Indonesië, China en Zuid-Japan. De kwaliteit van het product is mede afhankelijk van de buiten temperatuur en andere weersinvloeden zoals regen (zuur- en wat de regen allemaal met zich mee brengt), vervuiling van andere dieren, planten en bacteriën, dit omdat de productie zich buiten bevindt. Deze methode is minder productief en goedkoper. 

 
Ons lichaam heeft vitamines, mineralen en sporenelementen nodig om goed gezond te blijven. Zonder voldoende noodzakelijke voedingsstoffen kan een gezond lichaam niet voortbestaan. 


Dankzij het hoge gehalte aan chlorofyl vergemakkelijkt Chlorella het verteren van voedingsstoffen als eiwitten en remt het de groei van ongewenste bacteriën. De behandeling van darm- en maagklachten kan  met Chlorella effectief worden  ondersteund. 

Koreaanse Chlorella algen hebben vergeleken met andere Chlorella algen een zeer dunne celwand waardoor het makkelijk verteerbaar is voor het menselijk lichaam. Samen met de Chlorella Groei Factor (CGF)zorgen zij ervoor dat Chlorella de inwendige reiniging bevorderen. Chlorella maakt het bloed krachtiger | helpt het calciumgehalte op peil te houden en verbetert de opname van ijzer. 

Chlorella geeft weer energie en helpt bij een fenomeen als voor- en najaar moeheid | het versterkt het afweersysteem | ondersteunt het herstel na ziekte en het geeft voedselallergieën minder kans. 


Chlorella werkt bloedzuiverend | ontslakkend en darm reinigend. 


Chlorella verhoogt de weerstand, reinigt het lichaam |  beschermt bij veroudering, geeft meer energie en levert de noodzakelijke bouwstoffen.

Het zelfregelende vermogen van het lichaam is in staat om veel te corrigeren en af te breken, maar dat kost wel veel energie. Het lichaam bevat van nature een afweersysteem die eventuele schadelijke stoffen kan elimineren. Hiervoor heeft het lichaam wel bepaalde vitaminen (anti-oxidanten) in voldoende hoeveelheid nodig zoals o.a. de vitaminen A, C en E

Door een speciaal procedé wordt de onverteerbare celwand gebroken zodat de voedingsstoffen voor de mens beschikbaar worden. 


Het verschil tussen Chlorella en Spirulina.


Spirulina is een meercellige alg, spiraalvormige plant die groeit in zout water. Gedroogde poeder van Spirulina lijkt sprekend op Chlorella om zijn karakteristieke groene kleur, maar het verschil van vorm kan gemakkelijk herkend worden door middel van een microscoop. Door hogere concertatie van proteïnen in de Spirulina had men in eerste instantie meer aandacht voor deze alg, maar Spirulina bevat geen CGF = Chlorella Groei Factor.

Chlorella 200 mg (krachtige algen soort) 200 tabletten

Chlorella 200 mg (krachtige algen soort)    200 tabletten
Binnen gekweekt en vrij van vervuiling van buitenaf

Verder gunstige eigenschappen: 

Verdrijft vermoeidheid 

Versterkt het immuunsysteem
 
Werkt prestatie verbeterend 

Vertraagt het verouderingsproces 

Verbetert spijsvertering en stoelgang, helpt tegen constipatie
 
Houdt de huid fris en jong
 
Helpt bij bloedarmoede |vermageren | hoge bloeddruk | slechte adem en lichaamsgeurtjes


Euro 6.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Chlorella 200 mg (krachtige algen soort) 400 tabletten

Chlorella 200 mg (krachtige algen soort)    400 tabletten
Binnen gekweekt en vrij van vervuiling van buitenaf

Euro 12.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal