Verzorging

 | 

Verzorging inwendig

 | 

Chlorella


Chlorella is een hoogwaardig gedroogd voedingsmiddel met een grote toekomst, het is geen geneesmiddel. Het is de sterkste bron van chlorofyl (bladgroen) in de natuur. De kracht van chlorofyl (bladgroen) is al vele eeuwen bekend. Daarom zijn groene groenten ook zo gezond en eten dieren voornamelijk gras en bladeren uit de natuur. Het is goed voor de huid, het immuunsysteem, stimuleert de spijsvertering en de stoelgang en zorgt tevens voor het grondig ontgiften van ons lichaam.

De Chlorella is puur, zonder toevoegingen en bindmiddelen en wordt in een gecontroleerde afgesloten en hygiënische ruimte gekweekt. Vervuiling van buitenaf is niet mogelijk (pesticides, zure regen, insecten etc.).

Steeds meer Nederlanders ontdekken de kracht van Chlorella. Dit 100% plantaardig product zet de voedingswereld op zijn kop. Het gekke is echter dat Chlorella al in 1890 is ontdekt door een Nederlandse wetenschapper en sinds de jaren 50 in Japan op de markt is maar hier in Nederland alleen bij een kleine groep bekend is. 

Waarom wordt er gekozen voor Koreaanse Chlorella:


Koreaanse Chlorella is van topkwaliteit, omdat zij Dark culturing methode gebruiken. Dark culturing = binnen, de ruimten zijn afgesloten, wordt gebruikt door Korea en Noord-Japan. Het is een compleet hygienisch proces, stabiele en constante productie.

Bright culturing = open site culturing = buiten, wordt gebruikt in Taiwan, Indonesië, China en Zuid-Japan. De kwaliteit van het product is mede afhankelijk van de buiten temperatuur en andere weersinvloeden zoals regen (zuur- en wat de regen allemaal met zich mee brengt), vervuiling van andere dieren, planten en bacteriën, dit omdat de productie zich buiten bevindt. Deze methode is minder productief en goedkoper. 


Het verschil tussen Chlorella en Spirulina | Spirulina is een meercellige alg, spiraalvormige plant die groeit in zout water. Gedroogde poeder van Spirulina lijkt sprekend op Chlorella om zijn karateristieke groene kleur, maar het verschil van vorm kan gemakkelijk herkend worden door middel van een microscoop. Door hogere concertatie van proteinen in de Spirulina had men in eerste instantie meer aandacht voor deze alg, maar Spirulina bevat geen CGF.


Meer informatie chlorella

Chlorella Superfood 200 mg  (krachtige algen soort) 200 tabletten

Chlorella Superfood 200 mg (krachtige algen soort)    200 tabletten
Binnen gekweekt en vrij van vervuiling van buitenaf

Euro 6.85


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Chlorella Superfood 200 mg  (krachtige algen soort) 400 tabletten

Chlorella Superfood 200 mg (krachtige algen soort)    400 tabletten
Binnen gekweekt en vrij van vervuiling van buitenaf

Euro 12.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal