<< Vorige - Volgende >>


Basalt of Jade Hotstone en Cold Rug Schouder Nek  44 pagina's


Basalt of Jade Hotstone en Cold Rug Schouder Nek 44 pagina's


Rug Schouder Nek

Artikelcode: Basalt Jade RugU leert aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten, de technieken van het masseren met Jade edelstenen of Basalt stenen.

Het geven van een Hot en Cold stone massage JADE of BASALT is een waardevollediepwerkende, verzorgende en ontspannende uitbreiding maar ook een aanwinst voor in Uw Beauty SalonPraktijkInstituut of voor Privé !

Een Hot en Cold stone massage Rug, Schouder en Nek behandeling ( met Jade of Basalt) is de basis voor ontspannende en verzorgde rug, schouder en nek. Het zorgt voor een goede doorbloeding, het opheffen van verklevingen, spankracht van de huid, stimuleert de celstofwisseling en zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen waardoor de huid steviger, mooier, gladder en zachter wordt.


De rug met z’n ruggenwervels is onze steunpilaar. De rug is sterk, met een grote beweeglijkheid naar alle kanten. De ruggenmergzenuwen staan in verbinding met alle organen. De zenuwen op de rug waaieren naar alle lichaamsdelen uit, daarom heeft een rugbehandeling een enorme impact op het hele lichaam.


Sta eens stil bij de gedachte om ook maar iets te mankeren aan uw rug schouder of nek. Reden des te meer om te kiezen voor een unieke, verzorgende en herstelbevorderde rug, schouder en nekmassage behandeling.


Het ondergaan van een stenenmassage behandeling werkt: kalmerend, ontspannend, zorgt voor een goede doorstroming van de lymfevaten en aderen bij overbelasting van de spieren, vet en spierweefsel, het werkt ioniserend op verslapte spieren en is uitermate geschikt voor een goedwerkende afvoer van de afvalstoffen.Een Hot en Coldstone massage (Jade of Basalt) kan een ieder leren en uitvoeren.  De Hot en Cold stone massage  (Jade of Basalt) is een onmisbare massage voor het opheffen van blokkades en uitstekend te combineren naast diverse massages.
Euro 20.99
Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal