Boeken

 | 

Inuwvoordeel massage praktijk boeken

 | 

Basalt of Jade Hotstone en Cold Rug Schouder Nek


Basalt | Jade Hotstone en Cold Rug Schouder Nek


is een deskundig, compleet en uitgebreid geschreven boek. Het verschaft u de grondige kennis over de praktijk om te masseren met Basalt stenen of Jade om een complete, verantwoorde en volwaardige stenen rug, schouder en nek massage te geven. De foto’s zijn duidelijk, de praktijk wordt zeer goed stap voor stap beschreven, een must voor bij u studie materiaal en uitermate geschikt als naslagwerk.

Klik op de blauwe link voor de inhoud.


Basalt of Jade Hotstone en Cold Rug Schouder Nek 44 pagina's

Basalt of Jade Hotstone en Cold Rug Schouder Nek    44 pagina's
Rug Schouder Nek

Dit instructieboek is op een makkelijke en heldere wijze beschreven en geschikt voor beginners, gevorderden, schoonheidsspecialisten, massage therapeuten, sportmasseurs en fysiotherapeuten maar ook voor een ieder die iets wil doen op het gebied van massage. Voor hen die overwegen een praktijk te willen beginnen of reeds een Massagepraktijk hebben is dit instructieboek van onschatbare waarde.

Onderwerpen die aan de orde komen: wat is een Hot en Cold stone massage, waar komt het vandaan, waar bestaan de stenen uit, wat is de werking. Onderhoud van de stenen. Contra – indicaties. Tips en adviezen voor de gever en ontvanger. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Technieken en methoden. Voorbeeld van een complete behandeling stenen rug, schouder en nek massage en tot slot de benodigdheden.

Het geven van een Hot en Cold stone massage Jade of Basalt is een waardevolle, diepwerkende, verzorgende en ontspannende uitbreiding maar ook een aanwinst voor in Uw Beauty Salon, Praktijk, Instituut of voor Privé! Een Hot en Cold stone massage Rug, Schouder en Nek behandeling (met Jade of Basalt) is de basis voor ontspannende en verzorgde rug, schouder en nek.

Het zorgt voor een goede doorbloeding, het opheffen van verklevingen, spankracht van de huid, stimuleert de celstofwisseling en zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen waardoor de huid steviger, mooier, gladder en zachter wordt.

De rug met z’n ruggenwervels is onze steunpilaar. De rug is sterk, met een grote beweeglijkheid naar alle kanten. De ruggenmergzenuwen staan in verbinding met alle organen. De zenuwen op de rug waaieren naar alle lichaamsdelen uit, daarom heeft een rug behandeling een enorme impact op het hele lichaam. Sta eens stil bij de gedachte om ook maar iets te mankeren aan uw rug schouder of nek. Reden des te meer om te kiezen voor een unieke, verzorgende en herstel bevorderde rug, schouder en nekmassage behandeling.

Het ondergaan van een stenenmassage behandeling werkt: kalmerend, ontspannend, zorgt voor een goede doorstroming van de lymfevaten en aderen bij overbelasting van de spieren, vet en spierweefsel, het werkt ioniserend op verslapte spieren en is uitermate geschikt voor een goedwerkende afvoer van de afvalstoffen.

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen is gebaseerd op  30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrrijking van uw eigen behandelingen.

Alle besproken technieken worden aangeleerd bij een twee jarige opleiding voor schoonheidsspecialiste en sportmasseur.

Instructieboek Basalt |Jade Hot en Coldstone Rug Schouder Nek   

Titel | Een geestelijke en lichamelijke ontspanning ...geeft RUST...ONTSTRESST en ONTHAAST | 44 pagina's

ISBN:  978-90-810506-9-2 NUR 864

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 20.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal