<< Vorige - Volgende >>


Basalt of Jade Hotstone en Cold Pedicure  44 pagina's


Basalt of Jade Hotstone en Cold Pedicure 44 pagina's


Pedicure

Artikelcode: Basalt Jade PedicureDit boek is een handzaam instructieboek, U leert aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten, de technieken van het masseren met Jade edelstenen of Basalt stenen.

Het geven van een Hot en Cold stone massage JADE of BASALT is een waardevollediepwerkende, verzorgende en ontspannende uitbreiding maar ook een aanwinst voor in Uw Beauty SalonPraktijkInstituut of voor Privé !

Een Hot en Cold stone pedicure massage behandeling (Jade of Basalt) is de basis voor ontspannende en verzorgde voeten en benen. Het zorgt voor een goede doorbloeding, spankracht van de huid, stimuleert de celstofwisseling, voorkomt beenblessures, vermindert cellulitis en zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen waardoor de huid steviger, mooier, gladder en zachter wordt.

De benen en voeten kunnen na het sporten, lopen, slenteren, lang staan en het dragen van eventuele overgewicht loodzwaar aanvoelen. Hierdoor kan een verminderde bloedtoevoer, opeenhoping van vocht, zwellingen, spataderen en eventuele pijnlijke blessures ontstaan maar ook stramme gewrichten. Een stenenmassage van de knieën zorgt voor een betere conditie van het kniegewricht, afvalstoffen worden door de warme stenen losgemaakt en de spieren,pezen en het kraakbeen worden van nieuwe energie voorzien. 

Sta eens stil bij de gedachte om ook maar iets te mankeren aan uw benen of voeten. Onze benen en voeten zijn de dragers van ons lichaam en brengen ons overal naar toe waar we maar willen zijn. Reden des te meer om te kiezen voor een unieke, verzorgende en herstelbevorderde stenen voet en beenmassage behandeling. Want zonder gezonde voeten en benen komen we nergens.

Het ondergaan van een stenenmassage behandeling werkt: kalmerend, ontspannend, zorgt voor een goede doorstroming van de lymfevaten en aderen bij overbelasting van de spieren, vet en spierweefsel, het werkt ioniserend op verslapte spieren en is uitermate geschikt voor een goedwerkende afvoer van de afvalstoffen (cellulitis). 

Een Hot en Coldstone pedicure massage (Jade of Basalt) kan een ieder leren en uitvoeren.  

De Hot en Cold stone pedicure massage  (Jade of Basalt) is een onmisbare  massage en uitstekend te combineren naast diverse voet- en beenmassages maar ook voor iedereen die op het gebied werkt met voet reflexologie voor het opheffen van blokkades.
Euro 19.99
Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal