Boeken

 | 

Inuwvoordeel massage praktijk boeken

 | 

Basalt Hotstone en Cold Lichaam


Basalt Hotstone en Cold Lichaam


Is een deskundig, compleet en uitgebreid geschreven instructieboek en verschaft de grondige kennis over de praktijk om te masseren met Basalt stenen om anderen een complete, verantwoorde en volwaardige stenen lichaam massage te kunnen geven. De foto’s zijn duidelijk, de praktijk wordt zeer goed stap voor stap beschreven, een must voor bij u studie materiaal en uitermate geschikt als naslagwerk.

Klik op de blauwe link voor de inhoud.

Basalt Hotstone en Cold Lichaam 58 pagina's

Basalt Hotstone en Cold Lichaam    58 pagina's
Lichaam

Dit praktijkgerichte massage boek is op een makkelijke, toegankelijke en heldere wijze geschreven en geschikt voor beginners, gevorderden, schoonheidsspecialisten, massage therapeuten, sportmasseurs en fysiotherapeuten maar ook voor een ieder die iets wil doen op het gebied van massage. Voor hen die overwegen een praktijk te willen beginnen of reeds een Massagepraktijk hebben is dit instructieboek van onschatbare waarde. Laat u verassen!

Onderwerpen die aan de orde komen: wat is een Hotstone en Cold  massage, waar komt het vandaan, waar bestaan de stenen uit, wat is de werking. Onderhoud van de stenen. Contra – indicaties. Tips en adviezen voor de gever en ontvanger. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Technieken en methoden. Voorbeeld van een complete behandeling stenen lichaamsmassage en tot slot de benodigdheden.

Het kunnen geven van een Hotstone en Cold massage lichaam is een waardevolle, diepwerkende en ontspannende uitbreiding maar ook een aanwinst voor in Uw Beauty Salon, Praktijk, Instituut of voor Privé. Een Hotstone en Cold massage lichaam die een ieder verandert op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau en is uitstekend te combineren naast alle massagetechnieken, die u wilt leren of inmiddels hebt geleerd.

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen is gebaseerd op 30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw eigen behandelingen.

Instructieboek Hotstone en Cold massage lichaam | 58 pagina's

Titel | Steen voor steen…..stap voor stap

Tweede druk: ISBN-90:  90-810 506-1-3 NUR:  861

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 20.99Aantal