Boeken

 | 

Inuwvoordeel massage praktijk boeken

 | 

Basalt Hotstone en Cold Gezicht Hals Decollete


Basalt Hotstone en Cold Gezicht Hals DecolleteDit praktijkgerichte massage boek is op een makkelijke, toegankelijke en heldere wijze geschreven en geschikt voor beginners, gevorderden, schoonheidsspecialisten, massage therapeuten, sportmasseurs en fysiotherapeuten maar ook voor een ieder die iets wil doen op het gebied van massage. Voor hen die overwegen een praktijk te willen beginnen of reeds een Massagepraktijk hebben is dit instructieboek van onschatbare waarde. Laat u verrassen!

Klik op de blauwe link voor de inhoud.


Basalt Hotstone en Cold Gezicht 58 pagina

Basalt Hotstone en Cold Gezicht    58 pagina"s
Gezicht Hals Decollete

Met behulp van het instructieboek leert u aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten, de technieken van het masseren met Basalt stenen voor het geven van een professionele Hotstone en Cold gezicht, hals en decolleté massage. Ook komt het masseren met Jade rollers aan de orde.

Daar de ontspanning voor een derde begint tijdens het ondergaan van een geweldige en ontspannende Hot en Cold stone gezichtsmassage, welke voor een belangrijk deel uitmaakt van de totale ontspanning van het lichaam mag zo’n behandeling absoluut niet ontbreken in uw salon/ruimte.

Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn: wat is een Hot en Cold stone massage, waar komt het vandaan, waar bestaan de stenen uit, wat is de werking. Onderhoud van de stenen. Gebruik van Jade rollers. Contra – indicaties. Tips en adviezen voor de gever en ontvanger. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Technieken en methoden. Voorbeeld van een complete behandeling stenen gezicht, hals en decolleté massage en tot slot de benodigdheden. 

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen is gebaseerd op 30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw eigen behandelingen.

Instructieboek Hotstone en Cold gezicht, hals en decolleté.

Titel | De ultieme ontspanning begint bij het gezicht | 52 pagina's

ISBN: 978-90-810506-4-7

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 20.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal