<< Vorige - Volgende >>


Basalt Hotstone en Cold Gezicht  58 pagina


Basalt Hotstone en Cold Gezicht 58 pagina"s


Gezicht Hals Decollete

Artikelcode: BHC GezichtDit boek is een handzaam instructieboek, U leert aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten, de technieken van het masseren met stenen voor het geven van een professionele Hot en Cold stone gezichtsmassage. Een overzichtelijke uiteenzetting waar U als beginner of gevorderde masseur altijd op kunt terugvallen.

Het geven van een Hot en Cold stone gezichtsmassage is een waardevollediepwerkende en ontspannende uitbreiding en een aanwinst voor in Uw Beauty SalonPraktijkInstituut of voor Privé !

Een Hot en Cold stone gezichtsmassage die een ieder verandert op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. De Hot en Cold stone gezichtsmassage is uitstekend te combineren naast alle massagetechnieken, die u wilt leren of inmiddels hebt geleerd.

Men beseft zich wel degelijk dat ‘ontspanning’ heel kostbaar is geworden en zich realiseert dat een massage (in welke vorm dan maar ook) ons enige ‘rustpunt’ is in ons hectische bestaan.

In de praktijk worden bij de meeste cursussen uitsluitend de Hot en Coldstone lichaamsmassage gegeven en niet de Hot en Coldstone gezichtsmassage. Dit is echter een heel groot gemis. Daar de ontspanning voor een derde begint tijdens het ondergaan van een geweldige en ontspannende Hot en Coldstone gezichtsmassage, welke voor een belangrijk deel uitmaakt van de totale ontspanning van het lichaam. De gezichtsspieren regelen alle gezichtsuitdrukkingen te weten: kauwen, lachen,huilen en fronsen, zelfs tijdens het slapen zijn de gezichtsspieren niet ontspannen. 

Na een Hot en Cold stone gezichtsmassage komt men er pas achter hoeveel spanningen gezichtsspieren vasthouden.

Een  Hot en Coldstone gezichtsmassage kan een ieder leren en uitvoeren. Het is niet alleen ontspannend maar ook absoluut noodzakelijk om de huid in een goede conditie te krijgen cq. te houden. Het zorgt voor een goede doorbloeding  en spankracht van de huid, stimuleert de celstofwisseling en zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen. Na een aantal behandelingen ondervindt men gauw dat het zelfs werkt als een natuurlijke en verjongde facelift.


Wedden dat men volledig gaat ontspannen...
Euro 20.99
Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal