Boeken

 | 

Inuwvoordeel massage praktijk boeken

 | 

Basalt of Jade Hotstone en Cold Nagelstyliste


Basalt Jade Hotstone en Cold Nagelstyliste


is een deskundig, compleet en uitgebreid geschreven boek. Het verschaft u de grondige kennis over de praktijk om te masseren met Basalt stenen of Jade om een complete, verantwoorde en volwaardige stenen handen en armen massage te geven. De foto’s zijn duidelijk, de praktijk wordt zeer goed stap voor stap beschreven, een must voor bij u studie materiaal en uitermate geschikt als naslagwerk.

Klik op de blauwe link voor de inhoud.

Basalt  of Jade Hotstone en Cold Mainicure | Nagelstyliste 42 pagina's

Basalt of Jade Hotstone en Cold Mainicure | Nagelstyliste    42 pagina's
Manicure | Nagelstyliste

Met behulp van het instructieboek leert u aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten een aantal klassieke manuele massage technieken en diverse technieken met Jade edelstenen of Basalt stenen voor het geven van een professionele handen en armenmassage. Onmisbaar voor een ieder die zijn/haar behandeling wil uitbreiden. 

Het instructieboek is op een makkelijke en heldere wijze beschreven en laat zien hoe men met Basalt of Jade edelstenen een professionele armen en handen massage kan geven. Het kunnen geven van een behandeling met Jade of  Basalt is de basis voor ontspannende en verzorgde handen en armen. Het zorgt voor een goede doorbloeding, spankracht van de huid, stimuleert de celstofwisseling en zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen waardoor de huid steviger, mooier, gladder en zachter wordt.


Onderwerpen die aan de orde komen: wat is een Hot en Cold stone massage, waar komt het vandaan, waar bestaan de stenen uit, wat is de werking. Onderhoud van de stenen. Gebruik van Basalt en Jade edelstenen. Contra – indicaties. Tips en adviezen voor de gever en ontvanger. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Technieken en methoden. Voorbeeld van een complete behandeling handen en armen massage en tot slot de benodigdheden. 

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen  is gebaseerd op  30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw eigen behandelingen. 

Instructieboek  Basalt Hot en Coldstone Manicure | Nagelstyliste.  

Titel | Ultra verwennerij voor mooiere handen en armen | 42 pagina's

ISBN: 978-90-810506-5-4 NUR: 864

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 19.99Aantal