Basalt  of Jade Hotstone en Cold Mainicure | Nagelstyliste  42 pagina's


Basalt of Jade Hotstone en Cold Mainicure | Nagelstyliste 42 pagina's


Manicure | Nagelstyliste

Artikelcode: Basalt Jade ManicureDit boek is een handzaam instructieboek, U leert aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten, de basistechnieken van het masseren met handen maar ook met Jade edelstenen en/of Basalt stenen.

Het geven van een Hot en Cold stone massage is een waardevollediepwerkende, verzorgende en ontspannende uitbreiding maar ook een aanwinst voor in Uw Beauty SalonPraktijkInstituut of voor Privé !

Een Hot en Cold stone manicure/nagelstyliste massage behandeling (Jade of Basalt) is de basis voor ontspannende en verzorgde handen en armen. Het zorgt voor een goede doorbloeding, spankracht van de huid, stimuleert de celstofwisseling en zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen waardoor de huid steviger, mooier, gladder en zachter wordt.

De handen zijn net zoals de nagels een visitekaartje wat voor iedereen zichtbaar is, reden des te meer om niet alleen de nagels maar ook de huid in goede conditie te brengen en goed te verzorgen.

Ontspannen armen zijn nodig om het dagelijks werk te kunnen uitvoeren. Zodra deze ‘werkpaarden’  niet goed functioneren gaat dat ten koste van de gewrichten, de doorbloeding en de conditie van de handen.

Doordat de huid van de handen het meest te verduren heeft (zon, koude, water en reinigingsmiddelen) is het absoluut noodzakelijk om de huid in een goede conditie te krijgen en te houden. 

Warme Jade en Basalt en koude/marmer onyx stenen worden gebruikt om de handen te ontspannen en te kalmeren. Deze behandeling geeft een prachtige verlichting en ontspanning voor eventuele artritis en overwerkte handen/armen.

Het ondergaan van een behandeling werkt: kalmerend, ontspannend, zorgt voor een goede doorstroming van de lymfevaten en aderen, bij overbelasting van de spieren, op vet en spierweefsel, ioniserend op verslapte spieren en zorgt voor een betere afvoer van de afvalstoffen.


Een Hot en Coldstone manicure/nagelstyliste massage kan een ieder leren en uitvoeren.  

De Hot en Cold stone manicure/nagelstyliste massage is een onmisbare  massage en uitstekend te combineren naast diverse hand- en armmassages maar ook voor iedereen die op het gebied werkt met handreflexologie voor het opheffen van blokkades.
Euro 19.99

Aantal