Verzorging

 | 

Verzorging inwendig

 | 

Argiletz super fijn (om te detoxen)


Informatie Argiletz inwendige klei (om te detoxen)

Argiletz klei super fijn groen 300 gram

Argiletz klei super fijn groen    300 gram
Om te detoxen ((inwendige reiniging)

Op de verpakking staat: voor uitwendig gebruik. Argiletz super fijne groene klei mocht dit als inwendige klei niet meer promoten, de reden hiervoor is dat de Codex Alimentarius van de Europese Unie ervoor zorgde dat de werkende en heilzame stoffen uit de handel moest worden genomen. De minerale zouten van Argiletz superfijne klei zijn waardevol voor personen die lijden aan, acne, bloedarmoede, lymfatische ziekten en zoutverlies, voor kinderen en zwangere vrouwen. In het spijsverteringskanaal absorbeert en neutraliseert het bedorven gassen, gistingen en infecties. Klei voert herstelstoffen aan, voert schadelijke stoffen en afval af en stimuleert de totale genezing.


Argiletz superfijn groene klei ondersteund ook het lichaam bij ziekte, ontstekingen, karbonkel en steenpuisten. 


Gebruik de inwendige klei niet tegelijk met andere geneesmiddelen of vitaminen (wacht minimaal 2 uur) en nooit samen met  de anti conceptiepil of laxeermiddelen.Verzendkosten  inwendige klei in de originele verpakking komt op € 6,95

Indien 1 of 2 pakjes inwendige klei wordt overgezet in brievenbus verpakking dan bedraagt de verzendkosten € 4,25 inclusief track en trace.

Er passen 2 pakjes in een brievenbus doos.

Voor alle duidelijkheid, wij komen niet aan de inwendige klei, deze wordt overgeheveld in een gripzakje. 


Euro 6.95


Kiest u voor brievenbuspost of pakketpost:


Aantal