LEEG VERKOOP ! ALLES IN ÉÉN KOOP !

 | 

Abalone schelp en reiniging

Abalone schelp  Groot afmeting 12 x 15 cm 12 stuks

Abalone schelp Groot afmeting 12 x 15 cm    12 stuks
Voor het branden van Salie of het opladen van uw edelstene en edelsteen sieraden.

Alles in één koop (van € 7,95 voor € 3,75 per stuk) totaal 12 stuks voor € 45,00 inclusief € 6,95 verzendkosten | winkelwaarde € 95,40

Abalone 

Er wordt nog wel eens gedacht dat het een halfedelsteen betreft, maar de Abalone is een schelp. De meeste onder ons kennen haar van de mooie sieraden die van het parelmoer worden gemaakt. Met een rijke schakering van kleuren die variëren van groen, blauw, paars en zwart is zij een lust voor het oog. De Nederlandse naam voor de Abalone is Zeeoor, wat niet zo gek is als je de vorm van de schelp ziet. Abalone wordt al eeuwen geoogst. In eerste instantie als voedsel, later ook voor sieraden en gebruiksvoorwerpen. In California wordt het weekdier be-schouwd als een delicatesse, de start van het oogstseizoen heeft het karakter zoals die van onze haring. 


De Abalone schelp doet er duizenden jaren over om zijn prachtige parelmoerglans te krijgen en wordt gebruikt voor het opladen en ontladen van edelstenen en het branden van Witte Salie. De schelp bevat natuurlijke inkepingen wat voor een uitstekende lucht toevoer zorgt.

De Abalone is een langzame groeier en kan heel oud worden. Ze leeft van kelp en bruine algen. Langs de rand heeft ze diverse openingen, gevolgd door een serie bulten. Naarmate ze groeit, vallen de achterste openingen dicht en worden nieuwe openingen gevormd. De openingen dienen voor de toevoer van zuurstofrijk water en het uitstoten van afval. De Abalone is het meest primitieve één kleppig weekdier en is weinig veranderd sinds haar ontstaan in het Cambrium. Ze wordt gevonden in Amerika, Azië en Australië. 


De Abalone schelp heeft in veel culturen als magisch ornament gediend. De reflectie van het parelmoer zou het kwade oog afwenden. Hiervoor werden kleine schelpen gebruikt in kettingen en armbanden. Indianen gebruiken de Abalone om water te offeren aan hun Maïsgodinnen maar ook om te Smudgen. De iridiserende kwaliteiten symboliseerden de bliksem. Thunderman, hun god van het onweer zou ogen hebben van Abalone en als er donder hoorbaar was zou hij zijn jas schudden die bedekt was met kralen van de Abalone. 


Omdat het een natuurlijke substantie betreft wordt aangenomen dat het parelmoer van de Abalone net zulke krachten in zich draagt als edelstenen. De verschillende kleuren hebben een balancerend effect op alle chakra’s. Vooral de hartchakra wordt verlicht van angst, verdriet en bezorgdheid. De link met het element water suggereert dat Abalone een krachtige reiniger is. 


Meditatie met de schelp helpt je nieuwe inzichten te verkrijgen zodat oude gewoontes kunnen worden losgelaten. De schelp schenkt inspiratie en magische creativiteit welke vooral kunnen worden ingezet om spreuken, rituelen en affimeraties te schrijven. 


Abalone heeft de eigenschap om emoties te verzachten, werkt positief in situaties waar samengewerkt moet worden en stimuleert de intuïtie en psychische ontwikkeling. Algemeen wordt gezegd dat de Abalone rijkdom, kracht en een lang leven schenkt. 


Lichamelijk is Abalone inzetbaar bij problematiek van het bewegingsapparaat, de spijsvertering en nerveuze hartklachten. 

Let op: dit is een product van moeder natuur er kunnen bruine vlekjes inzitten of kleine oneffenheden (kleine afgebrokkelde stukjes) aan de rand van de schelp zitten.


Alle 12 stuks in één koop inclusief € 6,95 verzendkosten van € 95,40 voor  


Euro 45.00Aantal  Mini Hematietjes om te ontladen met 1 trommelsteen

Mini Hematietjes om te ontladen met 1 trommelsteen
Mini Bergkristalletjes om op te laden met 1 trommelsteen

Alles in één koop! 12 zakjes edelsteen mini Hematietjes (van € 6,75 voor € 3,00 per zakje) totaal 12 zakjes voor € 36,00 | winkelwaarde € 81,00

En 12 zakjes mini Bergkristalletjes (van € 6,50 per zakje voor € 2,90 per zakje) totaal 12 zakjes voor € 34,80 | winkelwaarde € 78,00 voor een totaal bedrag van € 70,80 inclusief € 6,95 verzendkosten voor alle 24 zakjes samen.

Alle 24 zakjes van € 159,00 voor een totaal bedrag van € 70,80 inclusief € 6,95 verzendkosten.


Een ieder die met edelstenen werkt of edelsteen sieraden draagt, kent de heilzame kracht van de stenen. Edelstenen en edelsteen sieraden dienen wel minimaal een keer in de maand te worden ontladen en opgeladen, daar de edelstenen anders niet werken en niets voor u gaan betekenen.

U kunt uw eigen edelstenen en edelsteen sieraden ontladen en opladen en voorzien van nieuwe krachten.175 gram edelsteen Hematietsteentjes voor het ontladen van uw gebruikte edelstenen plus 1 edelsteen Bergkristal voor het opladen van de Bergkristalletjes. 125 gram edelsteen Bergkristalletjes voor het opladen van uw edelstenen plus 1 edelsteen Hematiet voor het ontladen van de Bergkristalletjes.


Een Abalone schelp met 175 gram Hematietjes en 150 gram Bergkristalletjes  voor het energetisch reinigen van uw edelstenen. Inclusief twee losse edelstenen (deze heeft u nodig om de kleine Bergkristal steentjes en Hematiet steentjes één keer in de maand op te laden Abalone schelp groot + steentjes).                

Advies:  koop een 2e Abalone  dit voorkomt overhevelen van de kleine edelsteentjes. Reinig de kleine edelsteentjes 1 keer in de maand in de Abalone onder langzaam stromend water (5 minuten). En laat het natuurlijk op een doek opdrogen. Uiteraard kunnen de steentjes ook in andere schaaltjes gelegd worden.


Alvorens u gebruik kunt maken van uw reinigingssetje dient u eerst de Bergkristal steentjes en de Hematiet steentjes  te ontladen en op te laden. De kleine  Bergkristalletjes en Hematietsteentjes dienen 1x per maand te worden opgeladen en ontladen.


Handleiding:


Ontlaad eerst de grote edelsteen Bergkristal een of twee nachten tegen de grote Hematiet edelsteen. 


Laad vervolgens de grote edelsteen Bergkristal op bij daglicht maar het liefst in de zon (enkele uren). Als de grote  Bergkristal is opgeladen leg dan de grote Hematiet edelsteen tegen de grote Bergkristal (een of twee nachten). De Hematiet edelsteen wordt door de Bergkristal opgeladen en ontladen.


Leg daarna de grote edelsteen Bergkristal op de kleine Hematiet steentjes om op te laden en de grote edelsteen Hematiet op de kleine Bergkristalletjes om te ontladen.Voor het ontladen van de Bergkristalletjes: 

Leg de grote (opgeladen)Hematiet edelsteen één nacht op de Bergkristalletjes. 

Haal de grote hematiet weg en laad de kleine Bergkristalletjes bij daglicht maar het liefst in de zon.

Voor het ontladen en opladen van de Hematietsteentjes: leg de grote (opgeladen) Bergkristal edelsteen  één of twee nachten op de kleine Hematietsteentjes.

Hierna is het klaar voor gebruik en leg de edelsteen (en) of edelsteen sieraad(en) 12 uur in de Hematietsteentjes om te ontladen. De edelstenen werken nu weer voor 100% !Alle 24 zakjes in één koop inclusief € 6,95 verzendkosten van € 159,00 voor:


Euro 70.80


Gaat u akkoord met Brievenbuspost eigen risico:


Aantal