LEEG VERKOOP ! ALLES IN ÉÉN KOOP !

 | 

Edelsteen Mini Hematiet Bergkristal Reiniging


reinigen en op 
REINIGINGSSET Abalone schelp
Een Abalone schelp met 175 gram Hematietjes en 150 gram Bergkristalletjes  voor het energetisch reinigen van uw edelstenen. Inclusief twee losse edelstenen (deze heeft u nodig om de kleine Bergkristal steentjes en Hematiet steentjes één keer in de maand op te laden Abalone schelp groot + steentjes).                

Advies:  koop een 2e Abalone  dit voorkomt overhevelen van de kleine edelsteentjes. Reinig de kleine edelsteentjes 1 keer in de maand in de Abalone onder langzaam stromend water (5 minuten). En laat het natuurlijk op een doek opdrogen. Uiteraard kunnen de steentjes ook in andere schaaltjes gelegd worden.


Alvorens u gebruik kunt maken van uw reinigingssetje dient u eerst
de Bergkristal steentjes en de Hematiet steentjes  te ontladen en op te laden. De kleine  Bergkristalletjes en Hematietsteentjes dienen 1x per maand te worden opgeladen en ontladen.


Handleiding:

Ontlaad eerst de grote edelsteen Bergkristal een of twee nachten tegen de 
grote Hematiet edelsteen. 

Laad vervolgens de grote edelsteen Bergkristal op bij daglicht maar het liefst in de zon (enkele uren). Als de grote  Bergkristal is opgeladen leg dan de grote Hematiet edelsteen tegen de grote Bergkristal (een of twee nachten). De Hematiet edelsteen wordt door de Bergkristal opgeladen en ontladen.

Leg daarna de grote edelsteen Bergkristal op de kleine Hematiet steentjes om op te laden en de grote edelsteen Hematiet op de kleine Bergkristalletjes om te ontladen.

Voor het ontladen van de Bergkristalletjes: 

Leg de grote (opgeladen)Hematiet edelsteen één nacht op de Bergkristalletjes. 

Haal de grote hematiet weg en laad de kleine Bergkristalletjes bij daglicht maar het liefst in de zon.

Voor het ontladen en opladen van de Hematietsteentjes: leg de grote (opgeladen) Bergkristal edelsteen  één of twee nachten op de kleine Hematietsteentjes.

Hierna is het klaar voor gebruik en leg de edelsteen (en) of edelsteen sieraad(en) 12 uur in de Hematietsteentjes om te ontladen. De edelstenen werken nu weer voor 100% !

Edelsteen Bergkristal en Hematiet 24 stuks

Edelsteen Bergkristal en Hematiet    24 stuks
Voor ihet opladen en ontladen van edelstenen en edelsteen sieraden

Klik op de foto om alles te zien.

Alles in één koop! 

12 zakjes edelsteen mini Hematietjes (van € 6,75 voor € 2,00 per zakje, 1 zakje weegt 175 gram) totaal 12 zakjes 12 x 175 gram = 2100 gram plus 12 edelsteen Bergkristal voor € 24,00 | winkelwaarde € 81,00.


En 12 zakjes mini Bergkristalletjes (van € 6,50 per zakje voor € 2,00 per zakje, 1 zakje weegt 125 gram) totaal 12 zakjes x 125 gram = 1500 gram plus 12 edelsteen Hematiet voor € 24,00| winkelwaarde € 78,00.Alle 24 zakjes in één koop van € 159,00 voor


Euro 48.00Aantal