Massage artikelen

 | 

Massage hulpmiddelen pijnverlichting


Hulpmiddel Triggerpoint massage bal groot per stuk

Hulpmiddel Triggerpoint massage bal groot    per stuk
Een onmisbaar hulpmiddel voor het opheffen van talloze pijnen en ongemakken

Afmeting: 60 mm

Materiaal: hard rubber.


Te verkrijgen in een kleur of gecombineerde kleuren.


Inclusief praktijk informatie, deze wordt per mail doorgestuurd.
Bij een afname van:  


1 stuk: € 3,89 per stuk

3 stuks: € 2,39 per stuk

10 stuks: € 1,79 per stuk

20 stuks:  € 1,59 per stuk

40 stuks:  € 1,29 per stuk

50 stuks: € 1,09 per stuk

100 stuks: € 0,99 per stuk

Verzendkosten tot 40 stuks komt op € 6,95 | Verzendkosten vanaf 40 stuks komt op € 3,48 | Verzendkosten vanaf 80 stuks is gratis.

De eventuele korting wordt in de rekening verwerkt. 
Euro 3.89Aantal  Jade dubbele roller voor gezicht Gratis verzendkosten! Per stuk

Jade dubbele roller voor gezicht Gratis verzendkosten!    Per stuk
Afmeting: 14 x 5.5 cm

De grote roller is te gebruiken voor een complete gezicht, hoofd en hals massage en de kleine roller is te gebruiken voor de aanwezige rimpels in het gezicht. Zowel de grote roller als de kleine roller kan effectief gebruikt worden om aanwezige knopen in armen en benen weg te masseren.

Gratis verzendkosten t.w.v. € 4,25 inclusief Track en trace uitsluitend in Nederland. Alle producten welke in de webwinkel worden aangeboden met Gratis verzendkosten geldt uitsluitend voor Nederland. Belgische klanten genieten wel een korting van € 3,48 op de verzendkosten. 


Euro 13.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Jade roller en Jade krabber Per stuk

Jade roller en Jade krabber    Per stuk
Telescoop uitschuifbaar tot 36 cm lang

De Jade krabber is te gebruiken voor het losmaken van bindweefsel verklevingen en een trage doorbloeding. Een uitstekend hulpmiddel ter verkrijging van een optimale doorbloeding in het gezicht, een doorbloeding van de hoofdhuid ter voorkoming van verstikking van de haarwortels en de rug voor een effectieve opname van een rug massage.
De kleine roller is te gebruiken voor de aanwezige rimpels in het gezicht, de schedel en kan effectief gebruikt worden om aanwezige knopen in armen en benen weg te masseren.

Gratis verzendkosten t.w.v. € 4,25 inclusief Track en trace uitsluitend in Nederland. Alle producten welke in de webwinkel worden aangeboden met Gratis verzendkosten geldt uitsluitend voor Nederland. Belgische klanten genieten wel een korting van € 3,48 op de verzendkosten. 


Euro 13.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Jade triggerstaaf  voor  voet, hand en gezicht reflex 13 x 1,3 cm

Jade triggerstaaf voor voet, hand en gezicht reflex    13 x 1,3 cm
Fantastisch hulpmiddel voor het wegmasseren van knopen in de spieren

Euro 11.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:

Wilt u het programma overzicht voor de rimpels:


Aantal  Thera Cane TC1

Thera Cane TC1
Complete beschrijving van 16 pagina's wordt doorgestuurd

Sterk afgeprijsd ! van € 53,99 voor € 40,99 zolang de voorraad strekt! Inclusief een massage Triggerbal t.w.v. € 3,89. De korting wordt in de rekening aangepast.


Masseer knopen (triggerpoints) in spieren weg met de Thera Cane®. Een onmisbaar hulpmiddel om snel verlost te worden van pijnen in een zeer korte tijd. Het biedt verlichting aan spierklachten, stijfheid, gevoeligheid en pijn die door triggerpoints kunnen ontstaan. De Thera Cane® is eenvoudig te gebruiken en legt het geven van de verlichting op de plaats waar het thuis hoort: in eigen handen.

Thera Cane® is special ontworpen om met een effectieve druk de pijnlijke knopen (triggerpoints) die zich bevinden in de spieren in zeer korte tijd weg te masseren. De Thera Cane® is overal op het lichaam te gebruiken zo ook op lastige plaatsen waar men zelf niet bij kan komen.

Wat is nu eigenlijk een Triggerpoint

Een triggerpoint doet bijzonder veel pijn als je erop drukt. Het ‘knobbeltje’ is de triggerpoint zelf. Het voelt aan als een knoop of klontje in de grootte van een speldenknop, rijstkorrel tot een erwt, welke diep in de spier begraven ligt. In de grote spieren van het bovenbeen kan de knoop aanvoelen zo groot als een duim. Het zijn dus kleine spierknopen.

Een onmisbaar hulpmiddel om zichzelf te verlossen van alle pijnen in een zeer korte tijd !

De Thera Cane is te gebruiken voor: de hals, nek, schouders, langs de schouderbladen, bovenrug, bovenkant en midden van de rug, onderrug, bovenkant benen, achterkant benen, onder benen, binnenkant been, voeten, boven armen, onder armen, handen, borstkas, borst en buik, heupen, ribben en billen.

Alle voordelen op een rij: door zelfmassage met de Thera Cane® verlost men zichzelf van de pijnen en het opheffen van de klacht en men is niet meer afhankelijk van pijnstillers. Het bespaart dus niet alleen geld maar ook tijd en een gratis onderhoud voor een 'pijn vrij' leven.  De Thera Cane is het beste therapeutische massage middel dat u waar dan ook kunt vinden. Gegarandeerd voor het leven! Het werken met de Thera Cane® vraagt om een korte oefening, zodra men het onder de knie krijgt wordt de Thera Cane® het favoriete hulpmiddel! 

Video

Euro 53.99Aantal