Edelstenen

 | 

Triggerstaaf Jade


Jade triggerstaaf is een massagestaaf te gebruiken bij knopen in spieren, drukpuntmassage zoals voet reflex, hand reflex en gezicht reflex.

De Jade triggerstaaf is een bijzonder effectieve tool voor het behandelen van triggerpoints (knopen) in spieren welke aanwezig kunnen zijn door het hele lichaam en heel veel ongemakken kunnen veroorzaken. Denk aan de nek, achter de schouderbladen, bovenbenen, armen etc. Dit eenvoudig hulpmiddel zorgt voor een gerichte behandeling tot diep in de spieren met een minimale inspanning van de gebruiker. Het is het ideale instrument voor het beoefenen van drukpuntmassage tijdens een voetreflex en handreflex behandeling. Een perfect hulpmiddel voor het geven van een vaste constante druk en om duimen en polsen te ontlasten!

Jade triggerstaaf 13 x 1,3 cm

Jade triggerstaaf    13 x 1,3 cm
Fantastisch hulpmiddel

De Jade triggerstaaf is een onmisbaar en ideaal hulpmiddel om uzelf thuis een ‘face lifting’ te geven door op diverse reflexknopen in het gezicht te drukken. Gezicht reflexologie  is een veilige, eenvoudige en doeltreffende methode om een face lifting te krijgen zonder de risico’s van chirurgisch ingrijpen. Door het nauwkeurig volgen van de aanwijzingen wordt een te veel aan spiertonus weggenomen en slap geworden spieren gespannen. De behandeling heeft vooral succes bij vrouwen en mannen rondom de middelbare leeftijd en uiteraard ook voor de groep jongeren ter voorkoming van rimpels, kraaienpootjes en plooien.

Bent u toe aan het bestrijden van rimpels en het verbeteren van uw uiterlijk, begin dan ook met gezicht reflexologie  met een Jade trigger staaf.  Het gebruik van twee triggerstaven tegelijk voor het gezicht wordt aanbevolen.

Welke drukpunten U moet behandelen,  op wat voor manier, wanneer en hoe vaak valt te lezen in het complete programmaoverzicht dat wordt meegestuurd.


Euro 12.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal