In Uw Voordeel producten

 | 

Oliën - Koudgeperst massage


Amandel olie Aman1 250 ml

Amandel olie Aman1    250 ml
Inclusief een glazen massage flesje van 30 ml met klepdop om te mengen met een etherische olie

Amandel olie Zoete(niet drogende olie): is rijk aan onverzadigde vetzuren goed houdbaar. Eigenschappen: geschikt voor alle huidtypen, maar vooral een  geweldige olie voor de droge en 35 plus huid. Het geeft bescherming, voeding en vermindert huidirritatie. Verder is het een goede (massage) olie voor het hele lichaam en rijk aan vitaminen A, B1, B2, B6 en E en diverse mineralen. Het is een heerlijke olie om mee te masseren en een goede drager voor etherische oliën.


Euro 6.75Aantal  Amandel olie Aman2 500 ml

Amandel olie Aman2    500 ml
Inclusief een glazen massage flesje van 30 ml met klepdop om te mengen met een etherische olie

Euro 11.45Aantal  Amandel olie Aman3 1000 ml

Amandel olie Aman3    1000 ml
Inclusief een glazen massage flesje van 30 ml met klepdop om te mengen met een etherische olie

Euro 20.90Aantal  Argan olie  Arg1 10 ml

Argan olie Arg1    10 ml
Flesje van glas

Argan olie (drogende olie): drogende olie: is rijk aan vitamine E Linolzuur, wordt heel goed door de huid opgenomen en werkt verzachtend. Het bezit net zoals Jojoba een hoog gehalte tocopherol waardoor de olie langzaam oxideert, stabiel blijft en het herstel van littekens stimuleert. Verder reguleert Argan olie de vochtbalans van de huidcellen en remt de talgproductie. Argan olie is bijzonder geschikt voor de verzorging van een vette huid, maar ook voor de droge, gevoelige en oude wordende huid, slechte nagels en als haarpakking. Argan olie bezit natuurlijke antioxidans. Goed te mengen met etherische oliën en andere plantaardige oliën.


Argan olie: koudgeperst (niet om mee te bakken) is geschikt voor alle huidtypen, komt heel dicht bij de natuurlijke huid talg, voelt niet vet aan en is een ideale olie voor de huid en een uitstekende verzorgingsolie voor onder de make-up. Argan olie is een veelzijdige olie en wordt in veel verzorgingsproducten verwerkt.


Euro 4.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Argan olie Arg2 30 ml

Argan olie Arg2    30 ml
Flesje van glas met klepdop(P)ARO02

Euro 13.95Aantal  Argan olie Arg3 100 ml

Argan olie Arg3    100 ml
Flesje van glas met klepdop

Euro 18.95Aantal  Druivenpit olie Druiv1 250 ml

Druivenpit olie Druiv1    250 ml
Inclusief een glazen massage flesje van 30 ml met klepdop om te mengen met een etherische olie

Druivenpitoliete gebruiken bij eczeem, psoriasis, gecombineerde, vette en geïrriteerde huid, couperose en allergische huidreacties. Uitstekend te mengen met etherische oliën en andere plantaardige oliën. Het is een goede (massage) olie voor het soepel houden van de huid, werkt sterk doorbloedend, bevat een hoog gehalte aan pycnogenol, een stof die beschermt tegen vrije radicalen en tere haarvaatjes en bezit een hooggehalte vitamine E plus diverse mineralen. 


Euro 5.75Aantal  Druivenpit olie Druiv2 500 ml

Druivenpit olie Druiv2    500 ml
Inclusief een glazen massage flesje van 30 ml met klepdop om te mengen met een etherische olie

Euro 9.75Aantal  Druivenpit olie Druiv3 1000 ml

Druivenpit olie Druiv3    1000 ml
Inclusief een glazen massage flesje van 30 ml met klepdop om te mengen met een etherische olie

Euro 16.50Aantal  Extra Vierge kokos olie niet bewerkt (niet ontgeurd) ZEVK1 30 ml

Extra Vierge kokos olie niet bewerkt (niet ontgeurd) ZEVK1    30 ml
Het natuurlijke wondermiddel

Extra Vierge Kokosolie voor wittere tanden en oil-pulling. Wat is oil-pulling (mond spoelen door olie trekken).

Oil pulling (mond spoelen) is een Ayurvedische methode van ontgiften van het lichaam en wordt al duizenden jaren in India toegepast. Deze methode zorgt voor het verwijderen van bacteriën en gifstoffen uit het lichaam. Voor deze techniek kan men gebruik maken van Extra Vierge Kokosolie, het is wel belangrijk dat de Kokosolie koudgeperst is. Koud persen is een winningsproces waarbij o.a. de vitaminen en mineralen behouden blijven, deze olie wordt niet verhit. Het is niet aan te raden om olie te kopen uit de supermarkten, zij verkopen olie die verhit is.

Het lichaam maakt dagelijks afvalstoffen aan welke vaak niet voldoende worden afgevoerd. Teveel aan opgestapelde afvalstoffen monden uit in gifstoffen welke schadelijk zijn voor het lichaam en verantwoordelijk zijn van tal van ziektes.


Tijdens het spoelen komt de olie in aanraking met het mondslijmvlies. Het mondslijm heeft het vermogen om super snel stoffen op te nemen (denk aan medicijnen) en ook giftige stoffen af te geven. Het spoelen zorgt dat de giftige afvalstoffen middels het speeksel terecht komen in de olie waarna het uitgespuugd kan worden.


Hoe werkt het:


Oil-pulling werkt het best op een nuchtere maag. Voor preventief onderhoud twee maal daags (ook een keer voor het slapen gaan, wacht wel drie uur na een maaltijd).


Neem in de ochtend een volle theelepel EV Kokosolie in de mond (voor het eten, drinken en tanden poetsen). Ga ondertussen iets doen, douchen, koffie zetten, opruimen etc.

Duw en spoel de olie langzaam ongeveer 20 minuten door de mond en tussen de tanden, slik het niet door, de olie zit vol met bacteriën. Let wel, de uitgespuugde olie mag niet geel van kleur zijn maar meer wittig. Wanneer de kleur nog geel is, is de olie te kort in de mond gehouden.
 
Spuug de rotzooi uit in het toilet (niet door de wastafel vanwege de hoeveelheid bacteriën) of spuug het uit in een boterhamzakje, knoop  erin en in de vuilnisbak. Spoel de mond hierna veelvuldig met water na en poets de tanden.

Drink over de hele dag voldoende water om de afvalstoffen af te voeren.

Mocht 20 minuten te lang duren, spuug het na 10 minuten uit, neem een nieuwe lepel kokos olie en herhaal het 10  minuten.


Voordelen oil-pulling: snel afvoeren van afvalstoffen | meer energie | mooie huid | tanden worden witter | tandvlees ontstekingen en hoofdpijnen verdwijnen. Mogelijke ziekten zoals bronchitis, astma, allergieën, maagaandoeningen en diverse andere kwaaltjes verdwijnen.


Preventief onderhoud: twee tot drie maal per week (mag ook iedere dag).

Bij een kwaal of een ziekte: iedere dag net zolang herhalen totdat de kwaal of ziekte is opgeheven.

Verder is EV Kokosolie ideaal om de tanden te poetsen.


Meer weten over dit wondermiddel is te lezen in het pdf bestand.
Euro 3.98Aantal  Extra Vierge kokos olie niet bewerkt (niet ontgeurd) ZEVK2 60 ml

Extra Vierge kokos olie niet bewerkt (niet ontgeurd) ZEVK2    60 ml
Het natuurlijke wondermiddel

Euro 5.98Aantal  Extra Vierge kokos olie niet bewerkt (niet ontgeurd) ZEVK3 120 ml

Extra Vierge kokos olie niet bewerkt (niet ontgeurd) ZEVK3    120 ml
Het natuurlijke wondermiddel

Euro 8.95Aantal  Extra Vierge olijf olie uit Griekenland  EVO1 250 ml

Extra Vierge olijf olie uit Griekenland EVO1    250 ml
Koudgeperst voor inwendig en uitwendig gebruik

Extra VIERGE OLIJFOLIE  “HET VLOEIBARE GOUD”In Griekenland is meer dan 75% van de olijfoogst "Extra Vierge"  in Italië 50% en Spanje 30%.

        

Een waardevol geschenk uit de natuur en onmisbaar voor het menselijk lichaam is rijk aan vitamine A,D en E, vetzuren, mineralen maar ook uit tal van andere secundaire plantenstoffen. Vanwege de positieve werking staat olijfolie de laatste jaren meer in het middelpunt van de wetenschappelijke belangstelling.

          
Olijfolie is een natuurproduct met een unieke gezondheidswaarde en vele gebruiksmogelijkheden, bijvoorbeeld als geneeskrachtig middel of als doeltreffende lichaamsverzorging. Het enige echte “vloeibare goud” zonder chemische bewerkingen en conserveermiddelen dat het lichaam voorziet van gezonde vitaminen, vetzuren, mineralen en plantenstoffen, maar het lichaam ook verlost van schadelijke gif- en afvalstoffen.

Euro 5.95Aantal  Extra Vierge olijf olie uit Griekenland EVO2 500 ml

Extra Vierge olijf olie uit Griekenland EVO2    500 ml
Koudgeperst voor inwendig en uitwendig gebruik

Voedingswaarde Extra Vierge Olijfolie per 100 ml:

Eiwitten, natrium, cholesterol en koolhydraten 0,0 gram.
Enkelvoudig onverzadigde vetten 8,3 gram.
Meervoudig onverzadigde vetten 70,5 gram.


Euro 8.95Aantal  Jojoba (was)  Joj1 250 ml

Jojoba (was) Joj1    250 ml
Inclusief een glazen massage flesje van 30 ml met klepdop om te mengen met een etherische olie

Jojoba olieis een veelzijdige unieke vloeibare was en wordt in veel verzorgingsproducten verwerkt. Bijzonder geschikt voor de verzorging van een vette huid, maar ook voor de droge, gevoelige en oude wordende huid. Jojoba bezit natuurlijke antioxidans, heeft een natuurlijke beschermingsfactor 4 en zorgt dat de huid langer bruin blijft. De koningin onder de oliën, de olie is verzachtend en laat geen vlekken achter, komt heel dicht bij de natuurlijke huid talg, voelt niet vet aan is een ideale olie en geschikt als basis verzorging voor onder de make-up. Is rijk aan vitamine E, wordt goed door de huid opgenomen en is tevens een vocht inbrengende olie. Het is de koningin onder de oliën, de olie werkt verzachtend. Jojoba bezit een hoge gehalte tocoferol waardoor de olie langzaam oxideert, stabiel blijft en het herstel van littekens stimuleert. Verder reguleert Jojoba de vochtbalans van de huidcellen en remt de talgproductie.


Eigenschappen: geschikt voor alle huidtypen, komt heel dicht bij de natuurlijke talg, voelt niet vet aan het is een  ideale olie. Goed te mengen met etherische oliën en andere massage oliën.


Euro 18.20Aantal  Jojoba (was) Joj2 500 ml

Jojoba (was) Joj2    500 ml
Inclusief een glazen massage flesje van 30 ml met klepdop om te mengen met een etherische olie

Euro 35.40Aantal  Jojoba(was) Joj3 1000 ml

Jojoba(was) Joj3    1000 ml
Inclusief een glazen massage flesje van 30 ml met klepdop om te mengen met een etherische olie

Euro 68.80Aantal  Sesam olie gemengd SO02(P) 30 ml

Sesam olie gemengd SO02(P)    30 ml
Ideaal te gebruiken voor een Hoofdmassage i.c.m. etherische olien ter bevordering van de haargroei

Euro 5.75Aantal  Sesam olie Neutraal SO01(P) 30 ml

Sesam olie Neutraal SO01(P)    30 ml
Ideaal te gebruiken voor een Hoofdmassage

Inwendig

Sesam olie is een volwaardig voedingssupplement en uitermate geschikt als sla olie, mede door het hoge gehalte aan lecithine is het gezond voor zenuw en hersencellen. Een heerlijke spijsolie met een nootachtige smaak welke veel gebruikt wordt in de Oosterse keuken.Uitwendig

Sesam olie vind zijn oorsprong in Afrika en wordt veel gebruikt India en China als basis olie voor Ayurvedische massages. Deze olie wordt al duizenden jaren om zijn voedzame eigenschappen.


De grootste vijanden van Sesam olie zijn licht, zuurstof en weekmakers van binnenverpakking. De Sesam olie wordt uitsluitend verkocht in donker bruine flesjes ter bescherming van het product en de houdbaarheid.


Let op! Niet gebruiken bij huidontstekingen.


Euro 3.95Aantal