Verzendkosten
Postnl tarieven per 1 januari 2019 (binnenland)

Frankering 

0-20 gram        
€ 0,87
20-50 gram
€ 1,74
50 gram-100 gram
€ 2,61
100 gram-350 gram
€ 3,48
350 gram tot 2 kg
€ 4,35

               Post.nl tarieven per 1 januari 2019 (binnenland)Pakket 0 tot 10 kg inclusief Track en Trace
€   6,50


Pakket 10 tot 30 kg inclusief Track en Trace
€ 12,71


Brievenbus pakketje tot 2 kg met Track en Trace
€   3,90


Let op: bij brievenbuspost zonder Track en trace is het niet mogelijk om te achterhalen waar het pakketje zich bevind. Uw bestelling wordt op eigen risico verstuurd.


Verzending brievenbus pakje zonder track en trace geschiedt op eigen risico, u bent nooit zeker dat het in uw brievenbus terecht komt, de postbezorger heeft het door de verkeerde brievenbus bezorgd. Postnl kan in dit geval niet achterhalen (althans dat geven ze aan) waar het brievenbus pakketje is gebleven. U kunt altijd meteen postnl contacten en informeren wie in de wijk  die dag de post heeft bezorgd. Alleen de postbezorger kan aanwijzen bij wie hij of zij het brievenbuspakketje heeft bezorgd. Mocht het toch mis gaan dan wordt er geen tweede afgestuurd (bij de bestelling gaat u akkoord met de voorwaarden). 

Alle producten die in de webwinkel worden aangeboden met gratis verzendkosten geldt alleen voor Nederland! met uitzondering van de Wadden.

Postnl Brievenbus pakket post zonder Track en Trace geschiedt op Eigen risico u kunt ons niet verantwoordelijk stellen bij schade of vermissing van uw bestelde product(en).
Post.nl tarieven aangetekend binnenland

Pakket  0 tot 10  kg        
€   8,60
Pakket 20 tot 30 kg        
€ 14,90Verzendkosten België Pakketpost tot 2 kg zonder Track en Trace: € 9,80 * indien u kiest voor verzending zonder Track en Trace dan is uw bestelling niet te volgen/ te achterhalen waar de bestelling zich bevindt. De bestelling wordt op eigen risico verzonden.


Pakketpost tot 2 kg  met Track en Trace: € 13,00

Alle producten welke in de webwinkel worden aangeboden met Gratis verzendkosten geldt uitsluitend voor Nederland met uitzondering van de Wadden. Belgische klanten genieten wel een korting van € 3,47 op de verzendkosten. 
Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, vermissing of beschadiging door Post.nl indien u kiest voor standaard verzending. Maar U kunt er altijd voor kiezen om het aangetekend te laten versturen.Belangrijke mededelingen.
Annuleren bestelling


Tijdens het opgeven van uw bestelling bent u akkoord gegaan met de voorwaarden waarin staat:


Indien de rekening binnen 7 dagen niet is betaald of de bestelling niet door u is geannuleerd wordt deze automatisch geannuleerd. Voor de tijd die we besteden aan correspondentie, het opmaken van een rekening, het verzendklaar maken van het pakket/cq het uitpakken van het pakket als de bestelling niet doorgaat, wordt bij automatische annulering van een bestelling € 4,50 in rekening gebracht.


Alle producten die worden verzonden worden tweemaal gecontroleerd. Het risico van beschadiging is voor rekening van de transporteur.


Klachten dienen binnen drie dagen na ontvangst schriftelijk per email worden doorgegeven.


info@inuwvoordeel.nl


Indien u garantie heeft op een van uw bestelde producten dan wordt het  garantie termijn vermeld op de factuur. Alle prijzen zijn inclusief de BTW maar exclusief de verzendkosten.

Na overmaking van het verschuldigde bedrag wordt de bestelling indien op voorraad binnen vier werkdagen bezorgd. Indien het pakket niet bezorgd kan worden door onjuiste | onvolledige adresgegevens wordt het pakket wederom op kosten van de consument na het opgeven van het juiste adres wederom verzonden.Op het moment dat u een bestelling plaatst gaat u akkoord met de levering,- en betalingsvoorwaarden.Wij hebben geen winkel aan huis, alle producten worden uitsluitend opgestuurd. Inuwvoordeel.nl en creaclip.nl bestaan uitsluitend online.