Zoeken
Producten


SPA Wellness behandelingen
 
Verrijk uw salon/praktijk met het geven van één van de Hamman de luxe SPA Wellness behandelingen aan uw klanten zodat ook zij in hun eigen vertrouwde omgeving bij u kunnen ervaren hoe weldadig een Ultieme SPA beleving kan zijn.

In deze cursus maakt u kennis  met de allergrootste en zuiverste SPA op aarde ... de Dode Zee mineralen (met 40 mineralen en Himalaya producten(met 84 mineralen).
                
Deze mineralen zijn vooral bekend en beroemd vanwege hun ontslakkende, verzachtende, voedende, verstevigende,verzorgende maar vooral helende werking op de huid waar geen andere producten tegen op kunnen. Deze producten hebben niet alleen een oneindig toepassingsgebied voor de huid maar ook voor een gezond lichaam.
 
De Dode Zee en Himalaya mineralen hebben als enige het vermogen om de HARMONIE tussen de NATUUR en de MENS in evenwicht te brengen.

Tijdens de cursus wordt u geleerd in 60 minuten uw cliënt een complete luxe gezichtsbehandeling te geven, zoals het maken van een huiddiagnose, reiniging , gebruik kompressen, vapazone, weghalen van comedonen, een Selfmicrodermabrasie peeling, zelf samenstellen en aanbrengen van een gezichtsmasker op basis van Dode Zeemodder (pure Black Mud) en/of zuivere klei met koud geslingerde honing en etherische olie en tot slot een korte stenen gezichtsmassage Hot en Cold.

Door te combineren met deze natuurlijke producten heeft u een ontspannende, ontslakkende, afvoerende, verstevigende en hierdoor een geweldige Ultieme SPA behandeling in huis. 
 
Bij verhindering/afzegging vindt er geen restitutie plaats. U heeft wel de mogelijkheid de cursus/workshop na overleg op een andere dag te volgen.


Bent u van plan om producten bij ons af te nemen, informeer tijdig naar de voorraad om teleurstellingen te voorkomen.
Euro 0.00

Aantal